STF Stockholm Rygerfjord

Mer om STF Stockholm Rygerfjord

Våra 78 hytter varierar i storlek och kategori och du kan välja att boka ett rum med privat badrum eller inte (då delar du badrum med andra gäster). De flesta av rummen är bäst anpassade för två personer.

Det finns två gemensamma gästkök som du gärna får använda. Vill du inte laga mat är du välkommen till vår restaurang och bar, där vi serverar klassiska båträtter och svenska specialiteter. Och ja, även här har du en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholm.

När det är fint väder samlas gästerna gärna på The Port Deck, vår soliga terrass på toppdäck. Slå dig ner i en av livbåtarna, beställ något läskande och njut sen av den strålande utsikten över Riddarfjärden och Stockholms vackra siluett.

Fritt, trådlöst Wi-Fi finns tillgängligt för dig på alla tre båtarna.

Har du frågor eller funderingar kring boende, mat och dryck? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.