Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Hotell Magasin 1

Med magisk utsikt över Kalmarsund i Mörbylånga hamn

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Hotell Magasin 1 är det lilla, personliga hotellet i Mörbylånga hamn på underbara Öland. I det tidigare hamnmagasinet erbjuds ett mysigt och bekvämt boende med egen restaurang och upplevelser runt hörnet. Varmt välkommen att utforska solen och vindarnas ö.
Läs mer
Hotell Magasin 1 är vår lilla pärla belägen i Mörbylånga hamn, på Öland. Det tidigare hamnmagasinet har byggts om och rymmer idag femton bekväma rum, en lounge med familjär atmosfär och en restaurang med fokus på lokala och svenska råvaror.
 
Mörbylånga är ett levande litet samhälle vid vattnet strax söder om Ölandsbron. En perfekt utgångspunkt för att upptäcka Öland. Hos oss kan du börja dagen med en stärkande frukost och kanske ett morgondopp i Kalmarsund. Efter dagens upplevelser kan du sedan njuta av den vackra solnedgången, ta en promenad, äta middag med utsikt över sundet eller bara koppla av i en vilsam fåtölj. Öland bjuder på härliga upplevelser alla årstider, och vi håller öppet och välkomnar gäster året runt. Restaurangen håller öppet hela sommaren och vissa helger under vår och höst. Övriga året har restaurangen öppet för våra hotellgäster tisdag till lördag kväll.
 
Vi som bor på Öland, älskar Öland och säger ofta att allt går att uppleva här. Det kanske är en liten överdrift, men är du intresserad av natur, museer och konst, hantverk, avkoppling, bad, god mat, trevliga caféer, ja då lovar vi att du kommer få en mängd upplevelser här. Fråga oss gärna – att prata om vår Ö är bland det roligaste vi vet.
 
Hjärtligt välkomna!
 
Åsa ”Felix” och Jonas Everbrand

Vår service

 • Restaurang

  Restaurang finns. Öppettider kan variera utifrån säsong.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 615 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Järnvägsgatan 1
  386 50 Mörbylånga

  Hitta till boendet
  Öland nås enkelt från Kalmar på fastlandet via Sveriges, en gång längsta och numera näst längsta bro, Ölandsbron. Kommer du med bil så ställer du in gpsen på Hotell Magasin 1 i Mörbylånga. Vi ligger nere i hamnen.
   
  Antalet kommunala parkeringsplatser kring hotellet är många, så det brukar aldrig vara några problem att finna en lämplig parkeringsplats. Det är fri parkering längs med Mörbylångas gator. Se bara till att följa de allmänna reglerna för parkering.
   
  På torget, 100 m från hotellet, finns laddplatser för elbilar.
   
  Reser du med kollektivtrafik tar du dig först enklast till Kalmar via tåg eller buss för att sedan fortsätta med buss över till Öland och Mörbylånga. Busstationen ligger strax intill Magasin 1. Alldeles intill oss finns Ölands cykeluthyrning med ett stort utbud av hyrcyklar. Att upptäcka Öland på hjul är både underbart och hållbart!

  GPS-koordinater:

  N56.52785°, E16.375208°

  Kontakt:

  +46 48540810 info@hotellmagasin1.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:30
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider

  2023:
  1 januari – 31 december
  2024:
  1 januari – 31 december

  Öppettider reception

  6.30-11.00, 15.30-20.00

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Hotell Magasin 1

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.