Grupp som fikar i naturen

Bo med hela gruppen

Går du i bröllopstankar eller funderar du på att samla släkten och fira en födelsedag? Vill barnens idrottsklubb åka iväg och träna? Eller vill du helt enkelt samla ihop kompisgänget för en mysig helg tillsammans? Våra unika boenden runt om i Sverige bjuder på perfekta förutsättningar vid olika gruppresor.

Välj bland cirka 250 genuina och personliga boenden, alla med sin egen karaktär. Oavsett vilket du väljer möts du av en engagerad värd som gör allt för att just er vistelse ska bli så lyckad som möjligt. Passa på att mötas och njuta i en personlig och naturnära miljö.

Skicka förfrågan

Nyfiken på vad det kostar att göra ett grupparrangemang på något av våra boenden? Via vår gruppförfrågan här på hemsidan kan du enkelt få en prisuppgift för just ditt sällskap. Formuläret för gruppförfrågan hittar du på respektive boendesida. Du kan även söka boenden direkt på en karta.

Hyr hela huset

Konferens

Vårt koncept ”Hyr hela huset” är ett perfekt alternativ för både små och stora sällskap som vill träffas i hemtrevlig miljö. Här får ni exklusiv tillgång till ett helt boende, med både bäddar och allmänna utrymmen.


Bröllop och fest

Bröllopsdukning

Går ni i bröllopstankar och letar efter en naturnära och personlig lokal där ni kan fira er stora dag tillsammans med nära och kära? Många av våra boenden är experter på festarrangemang och erbjuder unika och naturnära miljöer.


Konferens

Hyr hela huset

Våra kreativa konferenser hittar du på fjället, vid kusten och i skogen. Samtliga bjuder på väl tilltagen takhöjd, där trädtoppar och stjärnhimmel skapar gränslösa förutsättningar för stora tankar utanför boxen.


Skolresor

skolresor

Våra personliga boenden har bred geografisk spridning. De lämpar sig mycket väl för skolklasser genom sina naturnära lägen, flexibla rumsalternativ, stora aktivitetsutbud med koppling till kultur och friluftsliv. Dessutom finns trevliga allmänna utrymmen samt gästkök för er som vill laga egen mat.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.