Grupp som fikar i naturen

Bo med hela gruppen

Går du i bröllopstankar eller funderar du på att samla släkten och fira en födelsedag? Vill barnens idrottsklubb åka iväg och träna? Eller vill du helt enkelt samla ihop kompisgänget för en mysig helg tillsammans? Våra unika boenden runt om i Sverige bjuder på perfekta förutsättningar vid olika gruppresor.

Välj bland fler än 300 hotell, vandrarhem och fjällstationer, alla med sin egen karaktär. Oavsett vilket du väljer möts du av en engagerad värd som gör allt för att just er vistelse ska bli så lyckad som möjligt. Passa på att mötas och njuta i en personlig och naturnära miljö.

Skicka förfrågan

Nyfiken på vad det kostar att göra ett grupparrangemang på någon av våra anläggningar? Via vår gruppförfrågan här på hemsidan kan du enkelt få en prisuppgift för just din grupp. Offertformuläret hittar du på respektive boendesida.

Visa alla boenden på karta

Hyr hela huset

Vårt koncept ”Hyr hela huset” är ett perfekt alternativ för både små och stora sällskap som vill träffas i hemtrevlig miljö. Här får ni exklusiv tillgång till ett helt boende, med både bäddar och allmänna utrymmen.

Läs mer om Hyr hela huset

Speciella önskemål

Planerar du ett naturnära bröllop, en träningsresa för idrottslaget eller ett spännande äventyr tillsammans med skolklassen? Då får du inte missa våra våra inspirations- och prisförslag för bröllop, träningsresor och klassresor.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.