naturnara konferenser

Naturnära konferenser

Låt nya idéer ta form på en naturnära mötesplats, långt ifrån traditionella mötesrum, blädderblock och bufféluncher. Våra kreativa konferenser hittar du på fjället, vid kusten och i skogen. Samtliga bjuder på väl tilltagen takhöjd, där trädtoppar och stjärnhimmel skapar gränslösa förutsättningar för stora tankar utanför boxen.

"Mötesrum med extra takhöjd skapar perfekta förutsättningar för kreativa tankar utanför boxen"

Kort om naturnära konferenser

Naturnära boende
Boende på en naturnära anläggning i direkt anslutning till fjäll, hav eller skog.

Lokala smaker
Laga egen mat över öppen eld, prova lokalproducerade specialiteter eller njut av härliga smakupplevelser på en topprestaurang. Valet är ert!

Kreativa mötesrum
Konferera i logen, på en brygga, runt en eldstad eller under en vandring i storslagen fjällmiljö. Flera av våra boenden erbjuder också möteslokaler inomhus med teknisk utrustning så som wifi, projektor och whiteboard som komplement.

Pulshöjande utomhusaktiviteter
För att stärka gruppkänslan eller höja pulsen efter tuff mötesdag finns flera spännande utomhusaktiviteter i utbudet. Paddla kajak, tre-kamp, bygga flotte eller gå guidade turer i vacker natur.

Prisexempel på konferens

Spana in inspirationsförslag och prisexempel från några av våra boenden där du kan boka en naturnära konferens.

Se prisexempel

Offertförfrågan

Nyfiken på vad det kostar att arrangera en konferens på någon av STFs boenden? Du kan snabbt få en prisuppgift genom att göra en förfrågan på boendets egna sida här på webben, under rubriken ”Gruppförfrågan”.

Visa alla boenden på karta

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.