Appen STF Medlemskort

I appen "STF Medlemskort" loggar du in och kommer åt ditt digitala medlemskort. Du kan även söka på och läsa om STFs alla boenden och via en länk hantera dina bokningar.

Ladda ned ditt digitala medlemskort

Ditt digitala medlemskort hämtar du i appen ”STF Medlemskort”. 

  1. Ladda ned appen. I App Store heter appen ”STF Medlemskort”. I Google Play heter den ”STF”.
  2. Ha ditt medlemsnummer till hands. För att ladda ned ditt medlemskort behöver du ditt medlemsnummer och postnummer. Ditt medlemsnummer hittar du på medlemskortet i papper som skickats hem till dig.
  3. Är medlemskortet på vift? Om du har registrerat din e-postadress hos oss kan du få ditt medlemsnummer skickat till din e-post, via ett formulär i appen.
  4. Följ sedan instruktionerna i appen.
  5. Har du redan appen och precis förnyat ditt medlemskap behöver du logga ut och sedan logga in igen för att din medlemsperiod ska uppdateras.
  6. Klart!

Digitalt medlemskort i mobilen

Som ett steg för en mer hållbar turism använder vi inte längre medlemskort i plast. Istället loggar du in och enkelt hämtar ditt medlemskort i din mobil. När det är gjort, behöver du inte ha uppkoppling för att nå ditt medlemskort så länge du fortfarande i inloggad i appen. Det är ett enkelt sätt att alltid ha det tillgängligt vid behov. Loggar du ut ur appen, behöver du uppkoppling för att återigen logga in och hämta medlemskortet. Har du redan appen och precis förnyat ditt medlemskap behöver du logga ut och sedan logga in igen för att din medlemsperiod ska uppdateras.

Om flera personer i ditt hushåll är medlemmar och du är den person som får de adresserade utskicken från STF har du möjlighet att se alla familjens medlemskort till i appen.

Lyckas du inte ladda ner appen? Med ditt välkomstbrev får du även ett medlemskort i papper som fungerar som medlemsbevis när du bor hos oss.

Boenden och dina bokningar i appen

I appen kan du botanisera och söka bland STFs alla boenden. Du kan också komma åt dina bokningar hos STF via länk. På detta sätt har du allt du behöver för din resa tillgängligt i din telefon.

Hämta appen

Ladda ner appen i App Store 

I App Store heter appen ”STF Medlemskort”.

Ladda ner appen på Google play

I Google Play heter appen ”STF”.

Dina medlemsförmåner

Rabatt på klimatsmarta tågresor, billigare hyra/köp av friluftsutrustning och alltid medlemspris på STFs genuina, personliga boenden. Det är några av alla medlemsförmåner du får som TACK för att du är medlem i Svenska Turistföreningen. Medlemsförmåner som passar en hållbar upptäckare.

Fina medlemsförmåner
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.