Stöd STF med en gåva

Sedan 1885 har vi gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige. Din gåva hjälper oss i det arbetet.

STF tar emot gåvor som går till vårt arbete att främja, värna om och utveckla natur- och kulturturismen i Sverige.

Stöd oss med en gåva genom att sätta in valfritt belopp på följande bankgironummer eller swishnummer. En generell gåva till STF går till vårt generella arbete och ger oss kraft att göra det möjligt för fler att upptäcka Sverige. Vi kommer inte att spara dina uppgifter i en databas eller skicka ett gåvobevis till dig så vi tackar dig här istället. Stort tack för din gåva!

Swish 123 615 21 77         Bankgiro 726-9533

swish                         

If you live abroad and want to support us, here are details for international deposits.

IBAN: SE36 8000 0832 7900 3737 8734
SWIFT: SWEDSESS

Please write “gift” as a payment reference.

Kort fakta vad som hände i början av pandemin

  • När coronapandemin våren 2020 bröt ut hamnade vi snabbt i en ekonomisk kris då generösa avbokningsregler innebar att stora summor betalades ut från STF varje dag. Under hela 2020 tappade vi ca 100 miljoner i intäkter jämfört med 2019.
  • Vi fick under början av pandemin göra dramatiska nedskärningar för att inte föreningen skulle förblöda ekonomiskt. Många ur STFs personal blev uppsagda och nästan alla var under en tid permitterade för att minska lönekostnaderna.
  • De projekt som kunde stoppas avslutades direkt vilket minskade våra kostnader med över fem miljoner kronor under 2020.
  • Vi såg en fantastisk medlemstillströmning under 2020 är blev närmare 16 000 fler medlemmar än året innan.
  • Insamlingen Rädda STF har gav cirka 4,3 miljoner kronor i gåvor under 2020.
  • Vi behövde, trots insamlingen och alla nya medlemmar, ta banklån för att klara våra löpande kostnader under 2020 och inpå 2021.
  • Vi tackar varmt för allt stöd vi fick under pandemin. Alla intäkter från gåvor, medlemsavgifter och presentkort hjälpte oss att minska den tunga ryggsäck som vi kommer att få bära en tid framöver.
Insamling för STF vid coronautbrottet
Stöd oss genom att sätta in valfritt belopp på bankgiro 726-9533 eller swisha till 123 615 21 77. Vi kommer inte att spara dina uppgifter i en databas eller skicka ett gåvobevis till dig, så vi tackar dig här istället. Stort tack för din gåva!

Tack för ditt stöd och engagemang!

Verksamheten styrs av och utgår från STFs riktlinjer som är beslutade av vår riksstämma angående turism- frilufts-, natur- och kulturfrågor. När vi samlar in pengar går det till verksamhet och initiativ som gör Sveriges natur- och kulturmiljöer tillgängliga för fler. Både idag och imorgon.

För att uppnå transparens följer vi vår policy för insamling.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.