Sex nummer av tidningen Turist

Tidningen Turist

I STFs medlemstidning Turist läser du om utposter, konstupplevelser och magiska naturområden – om platser du inte ens anade att du längtar till. Turist ger inspiration och kunskap om friluftsliv och reselandet Sverige.

Tidningen Turist som medlemsförmån

Tidningen Turist är Svenska Turistföreningens medlemstidning. Det är ett uppskattat resemagasin fullt med inspiration och tips för upptäckter i Sverige. Som medlem får du tidningen hem i brevlådan, vanligtvis fem gånger om året. Men då coronapandemin innebar ett närmast totalstopp för resande och turism under våren 2020, hamnade STF snabbt i ett svårt finansiellt läge. Vi har fortfarande en tuff ekonomisk tid framför oss och har behövt ta svåra beslut. Ett av dem är att vi tyvärr tvingas dra ner på antal nummer av Turist. Nummer 4 2020, som skulle ha kommit ut i september, utgår och slås ihop med Turist nr 5 med utgivning i slutet av november 2020. Även under 2021 kommer bara fyra nummer att ges ut. Vi beklagar detta.

I Turist tipsar vi om bilfria cykelleder, femtiotalsfik och fina konsthallar landet runt. Vi letar dinosaurier i Bromölla, skulpturspanar i Borås och hjälper dig att välja rätt liggunderlag. Här möter du människan och historien bakom resmålen – såväl utanför som inom Svenska Turistföreningen.

Genom välskrivna texter och riktigt bra bilder vill vi ge dig en reseupplevelse, oavsett om du packar väskan eller stannar hemma i läsfåtöljen.

Med en upplaga om drygt 140 000 exemplar är Turist Nordens största tidning inom området natur, kultur och friluftsliv.

Tidningen Turist på nätet

Du vet väl att Turist även finns som e-tidning? Du hittar den bakom medlemsinloggningen. Där hittar du numren från de två senaste åren som e-tidning. Logga in, och njut.

turist.se hittar du utvalda artiklar från tidningen. Sidan är öppen för alla. Till turist.se

Kontaktuppgifter till annonsförsäljning och redaktionen, samt mer om tidningen Turist.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.