vandrarhem

Bo på vandrarhem

STFs vandrarhem hittar du över hela Sverige – och där du minst anar det. Bo med doften av tång och hav utanför fönstret, mitt i en nationalpark eller i storstaden. Våra vandrarhem är alla unika, och inget är det andra likt. Inte sällan är de inrymda i byggnader med en spännande historia, och en del av dem är ett äventyr i sig. Bo i en kolarkoja i skogen där du själv får hugga ved och hämta vatten eller övernatta i en gruvsvit långt under jorden.

Visa alla vandrarhem på karta

Bo bekvämt på våra vandrarhem

På våra vandrarhem bor du bekvämt i allt från enkel till flerbäddsrum, med eller utan dusch/wc. Här finns alltid ett trevligt gästkök där du kan laga din egen mat, koka en kopp kaffe och träffa andra gäster. På vandrarhem bäddar du själv din säng, med du kan oftast välja till den servicenivå som passar dig. Köp till lakan, slutstädning eller bäddad säng vid ankomst. Ibland finns restaurang eller café, och oftast kan du om du önskar köpa en härlig frukost.

En del av vandrarhemmen erbjuder både hotell och vandrarhem, vilket innebär att du kan välja vilket du föredrar. Flexibelt efter dina önskemål.

Alla våra vandrarhem är noga utvalda för sitt engagemang och goda värdskap, samtidigt som de alla har sin unika prägel. Därför kan du vara säker på att du alltid får ett engagerat, personligt och kunnigt omhändertagande samt de bästa tipsen på lokala upptäckter.”

STFs vandrarhem är ett lika bra alternativ när du reser på din fritid som när du reser i tjänsten. Hyr hela huset när du reser med en stor grupp så får ni boendet helt för er själva under ert möte, kalas eller läger.

Varmt välkommen till ett personligt boende!

Flexibla bokningsvillkor

Oavsett om det är dina egna semesterplaner eller omvärlden som förändras har du alltid flexibla bokningsvillkor när du bokar på vår hemsida.

Läs mer om våra bokningsvillkor (öppnas i ny flik)

boende-vandrarhem-stf

Hitta ett vandrarhem som passar dig

Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

Presentkort

Har du någon du vill fira? Med STFs presentkort öppnar sig en hel värld full av äventyr och upplevelser i hela Sverige.

Läs mer

Upplevelser i Sverige

Sök boende baserat på boendetyp

Vandrarhem, fjällstation, pensionat, hotell eller fjällstuga. Du väljer!

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.