STF Blentarp Vandrarhem

Vill du uppleva Österlen är detta en perfekt utgångspunkt

Flexibla bokningsvillkor Läs mer

Om boendet

Bo i en sydskånsk by vackert beläget vid Romelåsens sluttning. STF Blentarp Vandrarhem ligger med milsvid utsikt över Skånsk landsbygd men också på bekvämt avstånd från det mesta. En perfekt utgångspunkt för den som vill utforska Skåne
Läs mer
Vandra längst Skåneleden, cykla genom det vackra landskapet, bada, fiska eller besök små byar och slott runt om i Skåne. Här bor du nära naturen, med korta avstånd för dagsutflykter till exempelvis Lund, Malmö eller Ystad. Restaurang, café och affär med postservice ligger bara 600 meter bort och värdshus och bykrog inom 10-20 minuters gångväg.
 
På vandrarhemmet bor du i trevliga dubbelrum eller flerbäddsrum med utsikt mot byns vackra kyrka alternativt mot fält och skog. Vi har 18 rum med totalt 50 bäddar. Våra rum är möblerade med kombinationer av sköna resårmadrasser och våningssängar. Samtliga rum är bekvämt utrustade med handfat. Dam och herrtoaletter finns i nära anslutning till rummen. Rymliga duschutrymmen för damer respektive herrar finns på våningsplan 1.
 
Gästköket är rymligt med 2 separata arbetsplatser och har ett rymligt matrum i direkt anslutning, och på gräsmattan utanför finns gott plats för att njuta under varma dagar. Här kan du även grilla. TV finns i allmänna utrymmen. Vi tycker om hundar, och välkomnar dem gärna hos oss mot en mindre avgift.
 
Vårt vandrarhem passar bra för både kickoff, svensexa och möhippa, minikonferens eller för andra möten med cirka 10-12 personer. Vi har också ofta gäster på träningsläger och från föreningar av olika slag. Många grupper tycker det är en rolig aktivitet att laga mat tillsammans och vi hjälper gärna till med förslag och/eller inköp. Vill ni inte laga själva har vi flera samarbeten med lokala restauranger.

Vår service

 • Självhushållskök

  Fullt utrustat kök där du kan tillaga din mat själv. Köket är gemensamt för alla gäster.

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 250 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Gamla Lundavägen 1938
  275 64 Blentarp

  Hitta till boendet
  I Skåne är det korta avstånd till det mesta och Blentarp ligger nära flera större städer med bra förbindelser med övriga Sverige via tåg. Direktbussar till Blentarp finns exempelvis från Lund. Från busshållplatsen i Blentarps by är det 10 minuters promenad till vandrarhemmet.
   
  Kommer du med eget fordon är det enkelt att ta sig till oss via det stora vägnätet, och vi har gratis parkering.

  GPS-koordinater:

  N55.579541420212°, E13.610864215405°

  Kontakt:

  +46 727282838 boka@stfblentarp.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 17:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider

  2023:
  1 januari – 31 december

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Blentarp Vandrarhem

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.