STF Blentarp Vandrarhem

Upplev

Det finns mycket att göra och se i trakten. Detta är också en perfekt utgångpunkt för sköna vandringar på Skåneleden. I närliggande Sövde hittar du både musteri, amfiteatern samt sjön där du kan bada, fiska, paddla kanot eller varför inte prova bastubåten. I vår närhet kan man också cykla dressin, vandra på Skåneleden, cykla MB eller vanlig cykel, skåda fåglar, besöka Äventyrscampen i Sövde eller prova det nya spännande red bird water cycling i Sövdesjön.

Blentarps kyrka är väl värd ett besök med sina anor från 1100-talet och slotten i Snogeholm, Sövdeborg, Bjärsjölagård och Övedskloster är också sevärda.

Det finns flera hembygdsgårdar i trakten, bland andra Lilla Rödde museum och Hörjelgården. För den som är fiskeintresserad finns även rika möjligheter till fiske i sex olika fiskevatten. Flera golfbanor finns även i närheten.

För barnen är nöjesplatsen Tosselilla en uppskattad sommarutflykt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.