Reception på tillgänglighetsanpassade STF Göteborg City

Tillgänglighetsanpassat boende

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och inkluderade på STFs boenden. Här på sidan finns information om vilka kriterier som uppfylls av de boenden som anger att de är tillgänglighetsanpassade. Du kan även se vilka boenden som uppfyller dessa kriterier.

Policy för ledarhundar och assistanshundar

Ledarhundar/assistanshundar är självklart välkomna till våra boenden. Kom ihåg att säga till redan vid bokning, så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund. Det kostar inget extra att ha med sig en ledarhund.

Kriterier för tillgänglighetsanpassade boenden

Vi har valt att prioritera funktionsvariationer utifrån rörelse, hörsel och syn – inklusive ledarhundar och assistanshundar. Bland våra kriterier för tillgänglighetsanpassade boenden ingår allt från god framkomlighet och breda dörrpassager, till vibrerande brandlarm och kontrastmarkering. Det är en rad åtgärder som underlättar vistelsen för dig med en funktionsvariation.

När våra boenden anger att de är tillgänglighetsanpassade kan du vara säker på att de uppfyller samtliga kriterier enligt listan. Ett undantag är STF Åre Södergården Vandrarhem, som uppfyller alla kriterier, men som inte kan ta emot ledarhundar. Det beror på att de är det enda boendet i Norden som är särskilt anpassat för gäster med astma och allergi.

Kriterier för tillgänglighetsanpassat boende

Läs listan i sin helhet för att ta reda på om ett tillgänglighetsanpassat boende tillgodoser dina behov.

Välj bland tillgänglighetsanpassade boenden

Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

STF Abisko Turiststation

Abisko-Kebnekaisefjällen

Tillgänglighetsvänligt boende

Förutom de boenden som är tillgänglighetsanpassade har vi en mängd boenden som klassar sig som tillgänglighetsvänliga. De vill gärna välkomna människor med olika behov, men kan av olika skäl inte uppfylla exakt alla kriterier i listan. Om du är intresserad av ett särskilt boende rekommenderar vi dig som gäst att ta kontakt innan bokning och fråga vilka möjligheter de kan erbjuda. I många fall kan de hjälpa till, trots att de inte har den fulla tillgänglighetsanpassningen enligt våra kriterier.

Välj bland tillgänglighetsvänliga boenden

Boka boende
Boka boende

STF Nääs slott

Västergötland
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

STF Persåsen

Jämtland
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.