Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

Centralt boende mitt i Linköping

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Välkommen till det familjära hotellet mitt i Linköping city. Utanför dörren väntar stadens alla sevärdheter och närhet till natur och kulturupplevelser. Här bor du bekvämt i fräscha rum och på morgonen startar du dagen med vår goda frukostbuffé.
Läs mer
Linköping är Sveriges flyghuvudstad och staden är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du söker stadens kultur och nöjen eller är en naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd.
 
Linköping har en levande och välbevarad stadskärna med många sevärdheter, butiker, caféer, restauranger, mysiga kulinariska stråk, historia och spännande stadsvandringar. Det finns helt enkelt mycket att se och göra.
 
Hos oss på Linköpings Cityhotell bor du hållbart mitt i stadens centrum med gångavstånd till stadens hela utbud. Vi är ett privatägt familjehotell som erbjuder 43 fräscha och bekväma rum fördelat på hotell – och vandrarhemsrum samt ett antal lägenheter. Det innebär att vi kan erbjuda valfrihet för våra gäster utifrån behov och önskemål. Samtliga rum har givetvis sköna sängar och egna privata badrum. Lägenheterna har kök och ett stort antal rum har eget pentry. Vi erbjuder även ett gemensamt gästkök.
 
Vi arbetar hållbart och långsiktigt och vill erbjuda det personliga och lugna alternativet för dig som besöker Linköping.
 
Varmt välkommen!

Vår service

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Tillgänglighetsanpassad

  Boendet uppfyller STFs kriterier för tillgänglighetsanpassning. Bland kriterierna ingår allt från god framkomlighet och breda dörrpassager, till vibrerande brandlarm och kontrastmarkering. Vi har valt att prioritera funktionsvariationer utifrån rörelse, hörsel och syn – inklusive ledarhundar och assistanshundar. Undrar du om boendet tillgodoser dina behov kan du läsa våra kriterier för tillgänglighetsanpassning.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till tågstation/busshållplats

  Närmare än 1 km till tågstation/busshållplats.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Klostergatan 52A
  582 23 Linköping

  Hitta till boendet
  Till Linköping tar du dig enkelt via tåg eller buss från olika delar av landet. Linköpings cityhotell/vandrarhem ligger på bekvämt gångavstånd från resecentrum.
   
  Kommer du med egen bil följer du skyltning mot centrum, Drottninggatan och Klostergatan. Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser (mot avgift) direkt utanför. Flera parkeringsplatser finns inom gångavstånd.
   
  Kommer du med cykel till Linköping? Vår stad har ett utmärkt nät av cykelvägar och det finns speciella cykelkartor, vi berättar gärna mer för dig när du besöker oss. Cykeln kan du låsa in säkert över natten i vårt inhägnade cykelställ. Välkommen med din cykel!

  GPS-koordinater:

  N58.4084287031°, E15.623395442963°

  Kontakt:

  +46 13359000 info@lvh.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 14:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider reception

  Vardagar 7-21 och helger 8-19

  Antal rum

  35

  Antal bäddar

  51-75

  Följ STF Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Upptäck fler boenden

  Boka boende
  Boka boende
  Boka boende

  STF Borkhult Lapphem

  Östergötland
  Boka boende

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.