Vill du bli en del av vårt team?

Vi på Svenska Turistföreningen vill hjälpa våra medlemmar upptäcka Sverige. Vi vet att det finns mycket mer att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället. Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som delar vår syn och som är villiga att ge det lilla extra.

STF är en ideell organisation med djupa rötter inom svensk natur- och kulturturism. Här arbetar du tillsammans med engagerade kollegor som vill förmedla arvet av våra unika miljö. Tillsammans arbetar vi för att vara en tydlig röst för viktiga miljöfrågor och för att värna om att den svenska miljön ska finnas kvar även för kommande generationer.

Vi behöver alltid specialister som skapar en upplevelse med rätt känsla, som tar fram den speciella menyn från det lokala skafferiet. Värdar som förstår vikten av service och personer med ledaregenskaper.

Vill du vara med och upptäcka Sverige och göra skillnad? Vi ser fram emot din ansökan!

Våra lediga tjänster hittar du här

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.