Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Klåveröd Logi & Café

Naturnära och hemtrevligt på toppen av Söderåsen i Skåne

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Klåveröd Logi & café erbjuder bed and breakfast, vandrarhem, stugor och café mitt uppe på Söderåsen i Skåne. Mitt i fantastisk natur för vandring, cykling och en plats för avkoppling med naturens ljud som närmaste granne. Naturnära & hemtrevligt.
Läs mer
Klåveröd Logi & Café huserar i en fastighet med lång historia. Den nuvarande huvudbyggnaden dateras runt 1900 och benämndes Nytorp, men en av grundstenarna mot vägen har datumet 1792 inristat. Troligen härstammar denna från ett ursprungligt torp på platsen. Idag är fastigheten och hela Klåveröds strövområde en plats som välkomnar besökare som vill njuta av den vidunderligt vackra naturen. Aktiviteter som vandring, mountainbiking och ridning är några av de sätt du kan uppleva området på. Eller så kopplar du bara av och njuter lugnet. Naturen är fantastisk året runt, och därmed har vi också öppet och välkomnar gäster året runt.

Vi har plats för upp till 32 personer fördelat på huvudbyggnad och intilliggande stugor. Alla har tillgång till huvudbyggnadens gemensamma gästkök och mysiga allrum med brasa och sällskapsspel. I trädgården finns en rejäl grillplats och en liten och mysig bastu. Din fyrbenta familjemedlem är också välkommen att följa med och njuta hos oss.

Trådlöst internet finns även om mobiltäckningen är inte den bästa. Så varför inte passa på att både koppla av och koppla från!

Varmt välkommen till Klåveröd!

Pernilla

Vår service

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Bastu

  Bastu finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till längdspår

  Närmare än 1 km till längdspår.

 • Boka ett eget hus

  Möjlighet finns att boka hela boendet för ditt sällskap.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

 • Konferens

  Boendet har möjlighet att arrangera möten / konferens.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 275 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Klåveröd 1714
  286 76 Kågeröd

  Hitta till boendet
  Klåveröd Logi & Café ligger mitt ute på landet i Skåne och saknar direkt kollektivtrafik. Däremot går det med lite planering lösa att resa kollektivt till oss! Du tar då tåg till Kågeröd. Därifrån finns det möjlighet att via Skånetrafiken beställa kompletteringstrafik, dvs transport till Klåveröd. Observera dock att detta är något som måste bokas i god tid före resan genom att kontakta Skånetrafiken. Ett annat alternativ är att ta taxi från stationerna. Vebi taxi (0435-10070) kör från alla närliggande stationer och Nordvästra Skånes taxi (042-122122) kan du ringa om du kommer med tåg till Kågeröd. Från Kågeröd till Klåveröd är det cirka 10 km. Vill du ta dig till oss till fots är ett annat alternativ att ta buss till Skäralid och därifrån njuta av en vandring på Skåneleden genom Söderåsens nationalpark.

  Kommer du med egen bil har vi fri parkering utanför. Kommer du med elbil är det också bra att veta att det saknas möjligheter att ladda bilen hos oss, så ladda på vägen.

  GPS-koordinater:

  N56.038151°, E13.165311°

  Kontakt:

  +46 735353543 info@klaverodsvandrarhem.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 14:00
  Utcheckning (senast): 10:30

  Öppettider

  2023:
  1 januari – 31 december
  2024:
  1 januari – 31 december

  Öppettider reception

  Självincheckning utanför caféts öppettider

  Antal rum

  7

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Klåveröd Logi & Café

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.