Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Klåveröd Logi & Café

Klåveröd är verkligen fantastiskt! Området ligger som en ö av vildmark mitt uppe på Söderåsen, med massor av möjligheter till äventyr, sommar, höst, vinter och vår. Gillar man att vara ute i naturen, så finns det något för alla åldrar. Här är tips på vad du kan göra på Söderåsen

Vandra

Klåverödsområdet ligger mellan Söderåsens Nationalpark och Naturreservatet Klöva Hallar. Här finns 8 uppmärkta vandringsleder i fantastisk natur och i olika längd. Skåneleden passerar precis förbi Klåveröd Logi & café. Längs vandringslederna hittar man unika platser som Höjehall, Skorstensdalen, Snuvestuan och Traneröds mosse. Vid Klåverödsdammen finns flera grillplatser och vindskydd

Mountainbike

På Söderåsen finns fantastiska möjligheter att cykla på grusvägar, skogsvägar och stigar. I Klåverödsområdet finns 2 MTB-leder. En 14 km lång BLÅ, medelsvår led och en 5 km RÖD, svår led.

Ridning

Vinter som sommar tar sig de fina Haflingerhästarna runt på Söderåsens stigar. Man rider i westernsadel och det passar bra även för den som är ovan. Vi samarbetar med Söderåsens Turridning, som även arrangerar kurser. Gården ligger endast några kilometer iväg från oss.

Bastu

Vill du koppla av så bokar du in dig i vår vedeldade bastu. Den rymmer ca 8 personer och priset är 200:-/2h, inklusive uppvärmning.

Övriga aktiviteter

Paddla kanot på Rönne å, klättra på klipporna vid snuvestuan. Spela golf eller bada. Besök gårdsbutiker och laga en härlig middag.  Åk längdskidor eller lek i pulkabacken. Behöver du tips på vad du kan göra när du bor hos oss är du välkommen att höra av dig! Vi tipsar gärna.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.