Närbild på två höstklädda flickor

Skolresor

Våra personliga boenden har bred geografisk spridning. De lämpar sig mycket väl för skolklasser genom sina naturnära lägen, flexibla rumsalternativ, stora aktivitetsutbud med koppling till kultur och friluftsliv. Dessutom finns trevliga allmänna utrymmen samt gästkök för er som vill laga egen mat.

Ta med skolklassen på ett minnesvärt äventyr kryddat med spännande aktiviteter och härlig gemenskap. Övernatta i kolarkoja mitt i vildmarken, gungas till sömns på en fullriggare, åk på kanotsafari, testa på fjällvandring eller utforska våra storstäders utbud av kultur, nöjen och museer.

bildtrios_skolresor

"Gemenskap, äventyr och nya upptäckter. Vår klassresa blev verkligen ett minne för livet!"

Hyr hela huset

Vill ni ha en hel anläggning för er själva bör ni även kika närmare på vårt koncept Hyr hela huset, där ni får exklusiv rätt till både allmänna utrymmen, gästkök och samtliga bäddar.

Offert för just er skolklass

Nyfiken på vad det kostar att arrangera en klassresa med oss? Via vår gruppförfrågan här på hemsidan kan du enkelt få en prisuppgift för just din klass eller skola. Offertformuläret hittar du på respektive anläggningssida.
Hitta anläggningar via karta

Hitta inspiration inför skolresan!

Vi har massor av tips på spännande platser där du kan bo med hela skolklasser.

Läs mer
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.