Vacker bordsdukning för Hyr hela huset

Naturnära bröllop

Går ni i bröllopstankar och letar efter en naturnära och personlig lokal där ni kan fira er stora dag tillsammans med nära och kära? Många av våra boenden är experter på bröllop och erbjuder perfekta förutsättningar för ditt livs fest.

Oavsett om ni vill fira i det lilla formatet med egen mat & dryck, eller om ni vill bjuda in ett stort sällskap till dukat bord är chansen stor att ni hittar precis det ni söker hos oss. Välj bland över 300 hotell, vandrarhem och fjällstationer, alla med sin unika personlighet och karaktär.

brollop_collage

"Att i sällskap av nära och kära se solen gå ner över milsvida fjäll, blev en oslagbar avslutning på en fantastisk bröllopsdag"

Hyr hela huset

Önskar ni fira i avskildhet så hittar ni många av våra anläggningar i STFs koncept Hyr hela huset där ni får exklusiv rätt till både allmänna utrymmen, gästkök/restaurang och samtliga bäddar. En prisvärd kombination av festlokal och sovplats för övernattande gäster. Hemtrevligt, mysigt och med den stora fördelen att alla gäster själva kan bestämma hur lång festnatten ska vara, utan att bekymra sig för hemtransport. Se exempel på våra naturnära bröllopslokaler.

Skicka förfrågan

Vill du ta reda på vad det kostar att arrangera ett bröllop på någon av våra boenden? Via vår gruppförfrågan här på hemsidan kan du enkelt få en prisuppgift för just ditt sällskap. Offertformuläret hittar du på respektive anläggningssida. Du kan även söka boenden direkt på en karta.

Hitta inspiration inför festen!

Vi har massor av tips på vackra platser där du kan bo och fira med pompa och ståt!

Läs mer
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.