Naturnära Bröllop

Naturnära bröllop

Går ni i bröllopstankar och letar efter en naturnära och personlig lokal där ni kan fira er stora dag tillsammans med nära och kära? Många av våra boenden är experter på bröllop och erbjuder perfekta förutsättningar för ditt livs fest.

Oavsett om ni vill fira i det lilla formatet med egen mat & dryck, eller om ni vill bjuda in ett stort sällskap till dukat bord är chansen stor att ni hittar precis det ni söker hos oss. Välj bland över 300 hotell, vandrarhem och fjällstationer, alla med sin unika personlighet och karaktär.

Bröllopsdukning

"Att i sällskap av nära och kära se solen gå ner över milsvida fjäll, blev en oslagbar avslutning på en fantastisk bröllopsdag"

Skicka förfrågan

Vill du ta reda på vad det kostar att arrangera ett bröllop på någon av våra boenden? Via vår gruppförfrågan här på hemsidan kan du enkelt få en prisuppgift för just ditt sällskap. Formuläret för gruppförfrågan hittar du på respektive boendesida. Du kan även söka boenden direkt på en karta.

Utvalda boenden

Boka boende
Boka boende

STF Grövelsjön Fjällstation

Grövelsjön, Rogenområdet
Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

STF Bogesund Vandrarhem Vaxholm

Stockholms skärgård

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.