Naturnära familjeäventyr på Lugnåsberget

Naturnära familjeäventyr på Lugnåsberget

STF Lugnåsberget Ekohotell

Naturnära familjeäventyr på Lugnåsberget

Ta med familjen på ett hållbart äventyr under 4 roliga dagar på Lugnåsberget. Här får den aktiva och naturintresserade familjen tid att tillsammans lösa eller inspireras av våra hållbara äventyr och umgås med varandra i lugn och ro.

Utforska Lugnåsbergets spännande historia och natur, med kvarlämnade kvarnstenar, stora skogar, nerförsbackar och en mysig vildmarks sjö, Vristulven. Här väntar lugnet, utan stress och trängsel, i en härlig miljö på landet. När ni är trötta på att ta det lugnt finns många olika äventyr som väntar.

Lek i trädgården, mys med fåren i hagen, grilla och laga mat över öppen eld och prova att sova i vindskydd i fårhagen. Vandra Stenhuggarstigen, cykla i skogen, spana på bäver, fiska i sjön Vristulven och paddla kanot.
Ni bor bekvämt i familjerum med egen ingång och dusch och wc på rummet. Här finns också några sällskapsspel att spela och böcker att läsa. Passa gärna på att bada vedeldad bastu som en skön avslutning på dagen.

I paketet ingår:
Boende i fyra nätter i familjerum
Eko-Frukostkorg alla dagar
Linne och slutstädning
En dags cykelhyra
Kartor, fiskekort och bastu
Hållbara aktiviteter för familjen
En grillkorg med korv och bröd

Kategorier:

Cykling Familjeaktivitet Hälsa & harmoni Höst Sommar Vinter Vår

Aktivitet

Naturnära familjeäventyr på Lugnåsberget

1 Jan 2022 - 31 Dec 2022

  • 1

    Jan

    2022

  • 31

    Dec

    2022

Pris från:

2295 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.