Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Visby Rävhagen Vandrarhem

Här bor du mysigt och lugnt på cykelavstånd från Visby

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Bo på cykelavstånd till rosornas stad. Vandrarhemmet ligger i en mysig skogsglänta ett par kilometer från Visby Ringmur. Här bor du i lugna omgivningar med Visbys kultur- och nöjesliv på bekvämt avstånd. Sov gott i egen stuga eller i klassiska vandrarhemsrum.

Läs mer

Vandrarhemmet Rävhagen ligger strax utanför världsarvsstaden Visby. Här bor du i lugna omgivningar med närhet till Visbys kultur- och nöjesliv. Vandrarhemmet ligger i en mysig skogsglänta ett par kilometer från Visby ringmur.

I anläggningens huvudbyggnad finns rum med mellan två och sex bäddar. Alla rummen ligger mot en korridor med nära tillgång till toalett, dusch och kök. Vid köket finns även en samlingssal med TV. Intill huvudbyggnaden ligger stugbyn med tolv stycken fyrabäddsstugor. I varje stuga finns dusch, toalett och ett eget pentry.

I vandrarhemmets annex ligger receptionen och här finns rum med mellan två och fyra bäddar. I varje rum finns dusch, toalett, kylskåp, vattenvärmare, tv med dvd och varje rum har en egen uteplats.

På anläggningen kan du hyra cykel, tvättmaskin och äta i vår frukostservering där vi sätter fokus på mat som är egentillverkad, kravmärkt, ekologisk, närodlad och närproducerad. Frukost ingår för de som bokat rum 21 maj till 10 september. Självhushållstugor kan köpa till frukost. Det finns även tillgång grillplats. Gratis WiFi. Vi har även laddstolpe för el-bilar.

Anläggningen ligger 50 m från Visby ishall och det är även nära till andra sportaktiviteter som Visbytravet, ridhus, fotbollsplaner och motionsspår. Passar lika bra för semesterfirare som för skolresor och idrottsläger.

Avstånd:
Visby centrum 2 km. Livsmedelsaffär 500 m. Busshållplats 500 m. Havet 4 km.

OBS! Obligatorisk förbokning.

Vår service

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Elbilsladdning

  Möjlighet finns att ladda elbil.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Cykeluthyrning

  Cykel finns att hyra.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till tågstation/busshållplats

  Närmare än 1 km till tågstation/busshållplats.

 • Boka ett eget hus

  Möjlighet finns att boka hela boendet för ditt sällskap.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

 • Konferens

  Boendet har möjlighet att arrangera möten / konferens.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Rävhagen 15
  621 91 Visby

  Hitta till boendet
  Med bil
  Om du kommer med bil från hamnen: Följ Färjeleden från hamnen. Kör mot väg 143. Efter ca 6 km kommer ni till väg 143. Kör ca 400 meter på väg 143 och sväng sedan vänster på väg skyltad "Rävhagen". 400 meter in på denna väg ligger vandrarhemmet STF Rävhagen/Visby.

  Att cykla/gå
  Om du går eller cyklar kan du ta en kortare väg från hamnen genom stan enligt följande: Hamnen-Hästgatan-Österport-Österväg-Follingboväg. När du kommer till rondellen korsar du den så du kommer ut på väg 143. Efter 400 meter på väg 143, sväng vänster på väg skyltad "Rävhagen". 400 meter in på denna väg ligger vandrarhemmet STF Rävhagen/Visby.

  Med buss
  Det finns ingen buss som stannar direkt utanför. Det finns två olika busslinjer som stannar ca 400-500 m från vandrarhemmet, landsbygdstrafiken linje 11 och stadstrafiken linje 2. Se turlista på www.gotland.se/kollektivtrafiken

  GPS-koordinater:

  N57.627046°, E18.329637°

  Kontakt:

  +46 498240450 ravhagen@grannen.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider reception

  Under högsäsongen 27 juni -14 augusti är receptionen öppen 9:00-11:00 och 15:00-17:00. Resterande del av året är öppettiderna anpassade efter behov. Mer information lämnas närmare ankomst.

  Antal rum

  28

  Antal bäddar

  100 >

  Följ STF Visby Rävhagen Vandrarhem

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla.

  Bli medlem idag

  Upptäck fler boenden

  Upplev mer

  Upplevelser i Sverige

  Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället.

  Turista hållbart

  Tänk dig ett Sverige där det är enkelt och inspirerande att upptäcka hållbart. Det är vårt mål.

  Bo till medlemspris

  Som tack för att du är medlem bor du alltid till rabatterat pris när du bokar i STFs bokningskanaler.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.