Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Villa Bro

För dig som älskar klättring och vandring

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Välkommen till STF Villa Bro och vackra Bohuslän. Här bor du mitt i Sveriges bästa klätterområde med närhet till klippor som Häller, Hallinden och Välseröd. Klättra, vandra på Kuststigen, se utrotningshotade djur på Nordens Ark eller upptäck Bohuslän.
Läs mer
STF Villa Bro ligger vackert på landsbygden i Bohuslän. Vår ambition är att sätta ljus på Bohuslän som ett fantastiskt område för friluftsliv året runt. Här kan du cykla, vandra, klättra och paddla. Här bjuds fantastisk natur och Villa Bro ligger perfekt för att utforska och uppleva det vackra landskapet.
 
Villa Bro ligger mitt i Sveriges bästa klätterområde. Klippor som Häller, Hallinden och Välseröd är kända runt om i världen för sin fina granit och vackra spricklinjer. Området runt Lysekil bjuder på några av Sverige vackraste och unikaste paddelvatten. Och givetvis hittar du fin vandring och många andra sköna upplevelser i området.

Vi ligger i anslutning till Signaturled Bohuskusten, en av STFs utvalda vandringsleder. Dessa leder kännetecknas av vacker natur, karaktäristisk för sin del av Sverige.
 
Vår filosofi är att skapa glädje, nyfikenhet och inspiration till en mer hållbar livsstil. Det ska kännas okomplicerat och trevligt att vara hos oss. Vi är inte ett renodlat hotell, och inte heller ett vandrarhem utan snarast en lodge, där naturen och aktiviteterna är i fokus.
 
Vi har tolv rum, de flesta är dubbelrum med eget badrum, samtidigt som vi har några singel- och dubbelrum med gemensam dusch och toalett i direkt anslutning. Sängarna är alltid bäddade, med städ och frukost inkluderat i priset. Alla våra rum är individuellt inredda och olika till sin karaktär. Vi har ett rum där vi välkomnar hundar, men observera att rummet ej kan bokas online. Vänligen kontakta oss direkt för bokning.

Under del av året erbjuder vi även trädtält och glamping, ett riktigt naturnära alternativ!

Varmt välkommen till oss!

Vår service

 • Restaurang

  Restaurang finns. Öppettider kan variera utifrån säsong.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 350 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Mellberg 111
  454 94 Brastad

  Hitta till boendet
  STF Villa Bro ligger i byn Brodalen cirka 18 km från Lysekil. Enklast att ta sig hit är med buss eller bil. Det går många bussar varje dag från Göteborg till Torp i Uddevalla. Från Göteborg till den närmaste hållplatsen Bro kyrka tar det cirka 2 timmar. Därifrån är det 700 meter att gå. För tidtabell se vasttrafik.se
   
  Kör du bil så ta E6 från Göteborg norrut, tag av vid Gläborgmotet och kör sedan 10 minuter mot Lysekil (väg 162). Det är skyltat från väg 162.

  GPS-koordinater:

  N58.424257528449°, E11.477450915344°

  Kontakt:

  +46 52342344 info@villabro.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider

  2023:
  1 januari – 31 december
  2024:
  1 januari – 31 december

  Öppettider reception

  Måndag - söndag: 7-11 och 15-19. Om du planerar att ankomma efter 19 ska du kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

  Antal rum

  12

  Antal bäddar

  11-25

  Följ STF Villa Bro

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.