Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Strängnäs Malmgården

Mellan höga lindar och äppellundar ligger denna vackra gård

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Mellan höga lindar och äppellundar ligger Malmgårdens vackra gamla trähus. Här bor du i gammaldags miljö med grusgångar, hemtrevliga lantkök och ljusa, fina rum med en eller flera bäddar. Kök och badrum är fräscha.
Läs mer
På STF Strängnäs bor du vackert  under höga lindar. Det gemytliga vandrarhemmet består av fyra gulmålade trähus med vita knutar och en vackerträdgård med flera äppelträd. Här bor du i ljusa, fräscha rum med 1-4 bäddar.
 
Gästköken är hemtrevliga, funktionella och fullt utrustade. Vill du hellre laga mat utomhus har vi grillar för utlåning. Sänglinne och handduk ingår i priset, liksom städning av ditt rum samt fri WiFi. Du som vill starta dagen med en lugn morgon är välkommen att beställa en frukostbox hos oss. Senast dagen före ankomst behöver vi din beställning.
 
Alla utrymmen är rökfria. Husdjur är välkomna i vissa rum. Vi erbjuder dig personlig service och genuint intresse för att din vistelse hos oss ska bli utöver det vanliga.
 
Strängnäs erbjuder kulturella begivenheter ända från 1200-talet. Det är nära även till Mariefred och Stallarholmen och i trakten hittar du en härlig blandning av musikevenemang, marknader, konst och sevärdheter. I närheten finns ridstallar, golfbanor, loppisar och naturligtvis hela Mälaren.
 
Incheckning mellan kl 17-19
Utcheckning senast kl 10
 
Frukost boxar går att förbeställa.
 
Se och göra
Strängnäs stad (ca 5 km) erbjuder kulturella begivenheter ända från 1200-talet. I Strängnäs kan du till exempel vandra i de smala gränderna runt domkyrkan från 1200-talet eller ta en fika vid Mälarhamnen i Västerviken. Mariefred lockar med sin charmiga trähusbebyggelse med bostäder och affärer sida vid sida.
Upplev småstadscharmen i kombination med det vattennära läget när du besöker Strängnäs och Mariefred. Handla i mysiga små butiker och kombinera det med ett rikt kulturutbud för alla åldrar – Gripsholms slott, Strängnäs domkyrka, Fordonsmuseet Arsenalen, Keramikens hus, Multeum med mera.
 
Båtgästerna uppskattar närheten till stadskärnorna i Strängnäs och Mariefred. I Mariefred kan du till och med rulla golfvagnen från båten till golfbanan! Stallarholmens gästhamn ligger också centralt i samhället.
 
Passa på att göra ett besök i Mariefred 15 km och Stallarholmen 9 km, så erbjuds du en härlig blandning av möjligheter att uppleva musikevenemang, marknader, konstutställningar, teater, sport och fritidsaktiviteter.

På Selaön – Sveriges största insjö-ö med bro över sundet från Stallarholmen – ligger det spännande slottet Mälsåker naturskönt vid Mälarens strand. Selaön är också rikt på fornminnen, bland annat Åsa gravfält.
 
I närbelägna Åkers styckebruk med Åkers Bergslag väntar den trolska och storslagna naturen som erbjuder både fiske, vandringsleder, kanotleder, gruvmiljö och på vintern fantastiska isar för skridskoåkarna.
 
Fogdöns pilgrimsled sträcker sig mellan S:t Eskils källa i Strängnäs till Björsund på norra Fogdön. Det är en led som erbjuder vandring på mindre grusvägar och på stigar, över öppna fält och genom skog.
 
Mitt i Mälaren ligger Hornuddens trädgård med restaurang och gårdsbutik. Här har en mötesplats med hållbar utveckling och helhetstänk växt fram med fokus på livets goda. Gårdsbutiken och odlingen är KRAV-certifierad och alla råvaror i restaurangen är lokalproducerade inom 15 mils radie. Här kan du se var maten som serveras kommer ifrån; det vatten som fisken simmat omkring i och jorden där tomaterna och kryddorna odlats – enklare och mer nära kan det inte bli.

Vår service

 • Självhushållskök

  Fullt utrustat kök där du kan tillaga din mat själv. Köket är gemensamt för alla gäster.

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Elbilsladdning

  Möjlighet finns att ladda elbil.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • <1 km till tågstation/busshållplats

  Närmare än 1 km till tågstation/busshållplats.

 • Boka ett eget hus

  Möjlighet finns att boka hela boendet för ditt sällskap.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

 • Konferens

  Boendet har möjlighet att arrangera möten / konferens.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Malmgården Malmby
  645 94 Strängnäs

  Hitta till boendet
  Med bil
  Väg 55/E18 från Uppsala-Enköping, Västerås:
  Efter passage av Strängnäsbron, sväng vänster och fortsätt på väg 55 mot Norrköping. I den rondell, som kommer efter ca 4 km, ta andra avfarten mot Malmby. Efter ca 1,5 km ligger Malmgården på höger sida och hänvisningsskylt "Malmgården" visar på infarten till Malmbyvägen
   
  Väg 53/55 från Norrköping/Katrineholm/Nyköping:
  Efter passage under E20, fortsätt på Biskopskvarnsleden mot Strängnäs. I andra rondellen sväng höger mot Malmbyvägen. Efter ca 2 km ligger vandrarhemmet på höger sida och "Malmgården" visar på infarten till Malmgården.
   
  Väg E20 från Södertälje:
  Ta av vid avfart 138 och trafikplats "ÅKER". Sväng höger mot Strängnäs. Efter ca 6 km kommer Malmby. Efter ytterligare 1,5 km ligger vandrarhemmet på vänster sida och hänvisningsskylt "Malmgården" visar på infarten till Malmbyvägen.
   
  Väg E20 från Eskilstuna:
  Ta av vid avfart 137 och trafikplats "BISKOPSKVARN". Ta tredje avfarten i rondellen mot Strängnäs. Efter passage under E20, fortsätt Biskopskvarnsleden mot Strängnäs. I andra rondellen sväng höger mot Malmbyvägen. Efter ca 2 km ligger vandrarhemmet på höger sida och skylt "Malmgården" visar på infarten till Malmgården.
   
  Med tåg och buss
  Tåg: Strängnäs Resecentrum. Därifrån kan du åka länstrafikens buss 302 eller 303 till MalmGården. Busshållplatsen, som heter Malmby, ligger bara 100 meter från Malmgården.

  Taxi
  Strängnäs taxi har telefonnummer 0152-186 00

  GPS-koordinater:

  N59.336112°, E17.05945°

  Kontakt:

  +46 15225255 vandrarhemmet@malmgarden.com

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 17:00
  Utcheckning (senast): 10:00

  Öppettider reception

  Öppettider reception. 17-19 (övriga tider mellan 08-22 nås vi på telefon).

  Antal rum

  12

  Antal bäddar

  11-25

  Följ STF Strängnäs Malmgården

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Upptäck fler boenden

  Boka boende

  STF Myssjö Gård

  Södermanland

  Sök boende via karta

  Nya boenden

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.