Koppla av på Lugnåsberget

Koppla av på Lugnåsberget

STF Lugnåsberget Ekohotell

Koppla av på Lugnåsberget

Ta en paus från vardagen och koppla av på landet några dagar med sköna promenader, långa frukostar och vedeldade bastubad. Här får du tid för dig själv eller med någon du tycker om. En lugn plats att trivas på och en omväxlande natur att uppleva

STF Lugnåsberget Ekohotell är ett litet lantligt ekohotell och en lugn plats för dig som vill koppla av i harmoni med naturen.
Runt hela berget finns en spännande historia att upptäcka. Ta dig fram i egen takt, färdas på cykel längs vindlande grusvägar, vandra i öde storskog, glid fram i kanot på Vristulven och gör strandhugg på små öar. Efter dagens lugna äventyr njuter du av en varm bastu och lokalproducerad mat.

På Ekohotellet mår du bra av lugnet. I trädgården finns sköna gräsmattor och i hagen betar får. När mörkret faller kan du sitta vid elden och blicka upp i stjärnhimlen.
Du bor bekvämt i eget rum med egen ingång och wc/dusch på rummet med den vedeldade bastun på nära håll.

Till STF Lugnåsberget Ekohotell reser du med fördel kollektivt. Buss och tåg finns inom 4 km. Dessutom finns här NÄRTRAFIK som kan köra ända fram till ekohotellet.

I priset ingår:
Boende 2 nätter med linne och slutstädning
Eko-frukostkorg alla dagar
1 lunchkorg
1 fikakorg
2 middagskorgar
Cykel under vistelsen
Bastu
Kartor

Kategorier:

Hälsa & harmoni Sommar Vinter Vår

Aktivitet

Koppla av på Lugnåsberget

22 Aug 2022 - 30 Jun 2024

  • 22

    Aug

    2022

  • 30

    Jun

    2024

Pris från:

2395 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person i delat tvåbäddsrum i 3 dagar
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.