STF Ohboy Hotell Malmö

Smart loftboende med egen ingång i populära Västra Hamnen

Flexibla bokningsvillkor Läs mer

Om boendet

På Ohboy Hotell i Västra hamnen i Malmö bor du i smarta loftrum i två plan. Egen ingång, sköna sängar, badrum, pentry, liten uteplats och en cykel att lära känna staden med. Som att vara hemma, fast borta. Hav och strand runt knuten Kan det bli bättre?
Läs mer
Ohboy Hotell är inte som andra hotell. Ohboy Hotell är en pusselbit i den gröna staden. Byggt för en modern, urban livsstil – där det ska vara enkelt att leva grönt och smart, med lösningar för att dela på resurser, minska avgaser och sätta guldkant på vardagen.

Hotellet ligger i Malmös nya och spännande stadsdel Västra hamnen. Här blandas ny djärv arkitektur och landmärket Turning Torso med vackra byggnader från förr. Med strandpromenad och trätrappor ut mot havet blandat med lägenheter och små hus har det här skapats en synnerligen levande del av staden. Lite utanför larmet, ändå nära till allt. Centralstation och centrum ligger fem minuter bort. Hav och strand finns runt knuten, liksom mataffärer, restauranger och caféer.

Du bor i sköna loftrum i två plan och har din egen ingång direkt från gatan. Inredningen är lokalt förankrad och formgivning, produktion och material kommer från södra Sverige. Rummets cykel tar dig runt i hela staden och parkeras enkelt utanför dörren. Här kan du rå dig själv, men ändå känna dig som en del av ett sammanhang. Kanske ställer du ut den lilla solstolen mot gatan eller den gröna baksidan och tar ditt morgonkaffe. Ser stadsdelen vakna, känner brisen från havet. Planerar din dag. Tar ett vinterbad eller en dag på stranden. Äter dig igenom stadens breda matutbud; från falafel till Guide Michelinkrogar och allt däremellan, besöker Konsthallen, parkerna, de gamla fiskehoddorna, eller bara är. I Malmö blandas det gamla med det moderna, och tempot är lite mer tillbakalutat än i andra städer. Dessutom har du hela Skåne på bekvämt avstånd med tåg, buss eller bil. Gör en dagsutflykt till Ystad och Österlen eller Helsingborg och Kullahalvön: Vandra på Skåneleden, cykla på Kattegattleden eller gör en dagstur till en nationalpark.

Välkommen till Ohboy Hotell i Malmö – känn dig som hemma, fast borta!

Vår service

 • Självhushållskök

  Fullt utrustat kök där du kan tillaga din mat själv. Köket är gemensamt för alla gäster.

 • Butik

  Proviant och/eller friluftsutrustning finns till försäljning. Sortiment varierar.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 595 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Lilla Varvsgatan 24
  211 75 Malmö

  Hitta till boendet
  Till Malmö tar du dig enkelt med tåg eller långfärdsbuss från hela landet. Ohboy hotell är beläget i Västra Hamnen, fem minuter med buss eller cykel från Malmö centralstation och centrum.

  Buss
  Från Malmö centralstation tar du dig till Ohboy hotell snabbast med buss nr 5. Den går var 10e minut. Ladda ner Skånetrafikens app för iPhone eller Android. Där kan du söka efter snabbaste sättet att dig fram genom Malmö och Skåne och köpa biljetter.

  Cykel
  I stad platt som Malmö är cykeln det självklara sättet att ta sig fram. Varje rum har var sin cykel. Om du behöver ha fler cyklar finns de att hyra via cykeluthyrningstjänsten Donkey Republics app för iPhone och Android.

  Skulle du komma med bil till Malmö och till oss kan det vara bra att känna till att vi inte har någon egen parkering. Det finns i området, men kan bli en bit bort. All parkering är också avgiftsbelagd.

  GPS-koordinater:

  N55.614201°, E12.98334°

  Kontakt:

  +46 4085606 info@ohboy.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider

  2023:
  1 januari – 31 december

  Öppettider reception

  10-17 (jour finns!)

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Ohboy Hotell Malmö

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.