Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Ohboy Hotell Malmö

Smart loftboende med egen ingång i populära Västra Hamnen

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

På Ohboy Hotell i Västra hamnen i Malmö bor du i smarta loftrum i två plan. Egen ingång, sköna sängar, badrum, pentry, liten uteplats och en cykel att lära känna staden med. Som att vara hemma, fast borta. Hav och strand runt knuten Kan det bli bättre?

Läs mer

Ohboy Hotell är inte som andra hotell. Ohboy Hotell är en pusselbit i den gröna staden. Byggt för en modern, urban livsstil – där det ska vara enkelt att leva grönt och smart, med lösningar för att dela på resurser, minska avgaser och sätta guldkant på vardagen.
 
Hotellet ligger i Malmös nya och spännande stadsdel Västra hamnen. Här blandas ny djärv arkitektur och landmärket Turning Torso med vackra byggnader från förr. Med strandpromenad och trätrappor ut mot havet blandat med lägenheter och små hus har det här skapats en synnerligen levande del av staden. Lite utanför larmet, ändå nära till allt. Centralstation och centrum ligger fem minuter bort. Hav och strand finns runt knuten, liksom mataffärer, restauranger och caféer.
 
Du bor i sköna loftrum i två plan och har din egen ingång direkt från gatan. Inredningen är lokalt förankrad och formgivning, produktion och material kommer från södra Sverige. Rummets cykel tar dig runt i hela staden och parkeras enkelt utanför dörren. Här kan du rå dig själv, men ändå känna dig som en del av ett sammanhang. Kanske ställer du ut den lilla solstolen mot gatan eller den gröna baksidan och tar ditt morgonkaffe. Ser stadsdelen vakna, känner brisen från havet. Planerar din dag. Tar ett vinterbad eller en dag på stranden. Äter dig igenom stadens breda matutbud; från falafel till Guide Michelinkrogar och allt däremellan, besöker Konsthallen, parkerna, de gamla fiskehoddorna, eller bara är. I Malmö blandas det gamla med det moderna, och tempot är lite mer tillbakalutat än i andra städer. Dessutom har du hela Skåne på bekvämt avstånd med tåg, buss eller bil. Gör en dagsutflykt till Ystad och Österlen eller Helsingborg och Kullahalvön: Vandra på Skåneleden, cykla på Kattegattleden eller gör en dagstur till en nationalpark.
 
Välkommen till Ohboy Hotell i Malmö – känn dig som hemma, fast borta!

Vår service

 • Självhushållskök

  Fullt utrustat kök där du kan tillaga din mat själv. Köket är gemensamt för alla gäster.

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Lilla Varvsgatan 24
  211 75 Malmö

  Hitta till boendet
  Till Malmö tar du dig enkelt med tåg eller långfärdsbuss från hela landet. Ohboy hotell är beläget i Västra Hamnen, fem minuter med buss eller cykel från Malmö centralstation och centrum.
   
  Buss
  Från Malmö centralstation tar du dig till Ohboy hotell snabbast med buss nr 5. Den går var 10e minut. Ladda ner Skånetrafikens app för iPhone eller Android. Där kan du söka efter snabbaste sättet att dig fram genom Malmö och Skåne och köpa biljetter.
   
  Cykel
  I stad platt som Malmö är cykeln det självklara sättet att ta sig fram. Varje rum har var sin cykel. Om du behöver ha fler cyklar finns de att hyra via cykeluthyrningstjänsten Donkey Republics app för iPhone och Android.
   
  Skulle du komma med bil till Malmö och till oss kan det vara bra att känna till att vi inte har någon egen parkering. Det finns i området, men kan bli en bit bort. All parkering är också avgiftsbelagd.

  GPS-koordinater:

  N55.614201°, E12.98334°

  Kontakt:

  +46 4085606 info@ohboy.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider reception

  10-17 (jour finns!)

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Ohboy Hotell Malmö

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

  Filosofi
  Ohboy är ett hus med 55 lägenheter och 31 hotellrum, byggt för ett modernt, urbant liv. Bakom projektet står Hauschild + Siegel som arkitekter, byggherrar och förvaltare. Ohboy är en pusselbit i den täta, gröna staden där människor kan leva kvalitativt och klimatsmart. Målet är att hitta långsiktiga lösningar för en tillvaro med maximal mobilitet och många plus i kanten.

  Mobilitet
  Lånecyklar, leveransboxar, odlingslådor, kollektivtrafiksatsningar, verktygsstationer och gemensamma ytor är några av inslagen som gör en hållbar livsstil enklare i Ohboy. Dessa smarta lösningar är ett alternativ för att öka mobiliteten i staden utan att bygga mer bilparkering, ett svar på att många lever ett liv utan egen bil.

  Ekologi
  Visst finns det plats för grönt i den täta staden. Generösa odlingslådor på balkonger och varierad växtlighet på tak, fasader och gård ger stor biologisk mångfald – ett plus för dig, staden och planeten. Byggnaden värms upp med bergvärme direkt från tomten, och solceller på taket fångar energi till fastighetens el.

  Varje hotellrum har sin egen oas utanför dörren som utgörs av en kompakt plantering och ett trädäck. På sommaren blir detta din utökade hall där ute möter inne. Varje plantering har sitt eget unika träd som skuggar behagligt och blommar vackert på våren.

  För grönskan så har vi även sett till att regnvattnet tas om hand. Genom blåa tak och dagvattenfördröjning går regnvattnet inte till spillo, utan tas om hand av växterna. Genom att utnyttja varje yta.

  Med bergvärme under huset och solceller på taket så tar vi vara på all energi som naturen har att erbjuda.

  Lokala formgivare
  Med hotellets inredning har vi arbetat lokalt – med formgivning, produktion och material från södra Sverige. Malmöbaserade Lisa Hilland och Mats Theselius har ritat möbler till rummen, och den vackra trappan och ett flertal inredningsdetaljer är tillverkade av Branders snickeri i Kirseberg, av ask från norra Skåne. I lägenheternas entréhall har Sara Granér gjort en väggmålning, och det är även hon som ligger bakom Ohboys logga.

  Vandringstips

  Skåneleden

  Skåne erbjuder mycket variationsrik vandring. Strosa längs kusten med blick över havet, följ en led som omges av mäktig bokskog eller vandra över vida slätter. Den över 130 mil långa Skåneleden är uppdelad på sex delleder och det är dessa som beskrivs nedan. Både nybörjare och experter kommer hitta inspirerande leder att njuta av.

  Vandringsleder i Sverige

  Det finns fantastiska vandringsleder i Sverige från norr till söder. Här presenteras leder som passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

  Hållbara vandringstips

  Det är många som insett att vandring är ett utmärkt sätt att upptäcka Sverige. Allt fler ger sig ut på skogsstigar och fjällvidder, i nationalparker och strandängar landet runt. Vi har tagit fram sex tips om hur du vandrar mer hållbart.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla.

  Bli medlem idag

  Upptäck fler boenden

  Sök boende via karta

  På vår karta kan du se var alla våra boenden finns i Sverige.

  Nya boenden

  STF-familjen växer varje år så att du får mer boenden att välja på när du ska ut och upptäcka Sverige.

  Upplev mer

  Upplevelser i Sverige

  Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället.

  Turista hållbart

  Tänk dig ett Sverige där det är enkelt och inspirerande att upptäcka hållbart. Det är vårt mål.

  Bo till medlemspris

  Som tack för att du är medlem i STF bor du alltid till rabatterat pris när du bokar i STFs bokningskanaler.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.