Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Ohboy Hotell Malmö

I våra lofthotellrum bor du på hotell fast precis som hemma. Varje rum har egen ingång från gatan. Rummen är noga planerade med effektiva ytor och passar för 1-3 personer. En halv trappa ner hittar du sovplatser och badrum och en halv trappa upp finns pentry och vardagsrum med matbord/arbetsplats.

Kaffe och te finns redan i rummet så att du kan koka dig en kanna, och vill du laga mat finns bestick, glas, tallrikar och de mest nödvändiga köksredskapen i ditt pentry. Frukost kan du antingen laga själv eller äta på det mysiga caféet runt hörnet.  För dina matlagningsäventyr så finns det både små och stora matbutiker i närheten. Den nyöppnade Malmö Saluhall har spännande delikatesser att ta med hem. Ica Maxi finns även på Masttorget som har öppet mellan 7-22. Det finns givetvis även gott om ställen där du kan köpa färdig mat att ta med hem.

I alla rum finns en (1) hopfällbar cykel som ingår i rumspriset, så att du enkelt ska kunna utforska staden. Vänligen notera att du ansvarar för cykeln under tiden, så därför ingår även ett riktigt bra lås till denna. Hyr ytterligare cyklar genom Malmöbybike som ligger runt hörnet eller hyr en praktisk och populär lådcykel. Och har du din egen cykel med dig kan du enkelt parkera den utanför. Flera busshållplatser finns ett stenkast bort. Skulle du behöva bil är det inga problem, det finns bilpool med miljöbilar nära.

I våra loftrum finns fästen för hängmatta. Hyr till denna för den rätta ”långtbortahemifrånkänslan”.

Vi välkomnar mot extra avgift hundar i vissa av rummen. Det finns även spjälsäng att hyra.

Välj mellan loftrum standard och de något större loftrum superior.

Loftrum standard
Hotellrum i två etage på 22 kvm med en stor säng (140 cm) samt en enkelsäng (90cm). Varje rum har egen ingång samt eget fräscht badrum. Pentry med spisplatta, kyl med frysfack och diskmaskin. Priset inkluderar bäddat och klart, slutstäd, wifi samt en (1) vikbar cykel.

Loftrum superior
Hotellrum i två etage på 24 kvm med en stor säng (160 cm) samt en enkelsäng (90cm).Varje rum har egen ingång samt eget fräscht badrum. Pentry med spisplatta, kyl med frysfack samt diskmaskin. Priset inkluderar bäddat och klart, slutstäd, wifi samt en (1) vikbar cykel.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.