Topptursdagar Sylarna
Topptursdagar Sylarna

Sylarnas fjäll erbjuder bland de bästa toppturerna i Sverige! Häng med på fyra maxade skiddagar i det mäktiga massivet där potentialen för skidåkning i alpin miljö är fantastisk. Stort, smalt, flackt, brant, det finns åk som passar alla smaker.

Detta är turen för dig som har gått på topptur förut och känner dig bekväm med långa dagar och utmanande skidåkning. Under trygg och engagerad ledning av våra guider söker vi upp de bästa åken för dagen. Vi bor, bastar och äter god mat på Sylarnas Fjällstation som är den perfekta utgångspunkten för våra skidäventyr.

I priset ingår:
Boende i tre nätter, helpension, guide, vindsäck, första hjälpen

Förkunskapskrav:
God kondition, klarar av fysisk aktivitet under flera timmar/dagar, god skidåkare/snowboardåkare, van att gå topptur samt grundläggande kunskaper kring kamraträddning och lavinförståelse.

Bra att veta:
Bandvagn (Fjällexpressen) bokas separat på https://www.svenskaturistforeningen.se/fjallexpressen. Ca 1 vecka innan turen kontaktas alla deltagare via mail för att stämma av ev. frågor.

Mer information om hur vi anpassar våra grupparrangemang under coronapandemin hittar du här.

Program

Kategorier:

Hälsa & harmoni Skidåkning Topptur Vinter

Aktivitet

Topptursdagar Sylarna

8 Mar 2021 - 15 Apr 2021

  • 8

    Mar

    2021

  • 15

    Apr

    2021

Pris från:

5585 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.