Butik & uthyrning

Boendets huvudsida: STF Storulvån Fjällstation

Butik

I butiken hittar du allt du behöver för fjällturen – god mat, kartor, utrustning och kläder från de ledande friluftsmärkena.

Vi erbjuder djupfryst, färskvaror, konserver och torrmat för att du ska kunna släppa loss den kulinariska fantasin såväl i tältet som inne på fjällstationen. Godis, glass, kex och snacks finns förstås också. I vår butik vill vi att du ska hitta allt du behöver, oavsett om du ska ut på långtur, bo hos oss några dagar eller bara tittar förbi.

Du hittar både kompletterande plagg som vantar, mössor och underställ, och tåliga skalplagg för rejält fjällväder. Bland utrustning och prylar hittar du såväl kök, kartor, kompasser och knivar som spännremmar, ståltermosar, sittunderlag och superlätta handdukar.

Ring gärna och fråga om det är någon produkt du undrar över: telefon 0647-722 00.

butik storulvån

Uthyrning

I vår uthyrning kan du hyra utrustning för både vinter och sommarfjäll.

Sommartid erbjuder vi uthyrning av vandringsstavar och ryggsäckar i olika storlekar. Mejla din förfrågan till storulvan@stfturist.se.

För att kunna erbjuda ett komplett sortiment samarbetar vi med Outdoor Buddies i Åre. Där kan du hyra allt för ditt fjälläventyr, och dem levererar antingen till din hemadress, eller till receptionen på Storulvån där du kan hämta ut din utrustning.

Varmt välkommen!

Se tillgänglighet och boka. Från 225 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.