Butik & uthyrning

Boendets huvudsida: STF Storulvån Fjällstation

Butik

I butiken hittar du allt du behöver för fjällturen – god mat, kartor, utrustning och kläder från de ledande friluftsmärkena.

Vi erbjuder djupfryst, färskvaror, konserver och torrmat för att du ska kunna släppa loss den kulinariska fantasin såväl i tältet som inne på fjällstationen. Godis, glass, kex och snacks finns förstås också. I vår butik vill vi att du ska hitta allt du behöver, oavsett om du ska ut på långtur, bo hos oss några dagar eller bara tittar förbi.

Du hittar både kompletterande plagg som vantar, mössor och underställ, och tåliga skalplagg för rejält fjällväder. Bland utrustning och prylar hittar du såväl kök, kartor, kompasser och knivar som spännremmar, ståltermosar, sittunderlag och superlätta handdukar.

Uthyrning

Storulvåns uthyrning ligger en trappa ned från entrén. Här kan du hyra utrustning för både vinter och sommarfjäll. Vintertid erbjuder vi ett komplett sortiment av utrustning för ditt fjälläventyr för både vuxna och barn. Bokning görs via vår webbokning.

Prislista för 2024 hittar du här.

Uthyrningen är öppen alla dagar i veckan vintertid mellan 09-12 och 14-17.30. Under sommaren hänvisar vi uthämtning av utrustning till receptionen.

För att kunna erbjuda ett komplett sortiment samarbetar vi med Outdoor Buddies i Åre. Där kan du hyra kläder och utrustning, och dem levererar antingen till din hemadress, eller till receptionen på Storulvån.

Varmt välkommen!

butik storulvån

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.