Tre kvinnor står vid sjö i solnedgång och pratar

Sök ideella uppdrag

Vill du vara med och göra skillnad? Som ideell inom STF är du en viktig kraft för att medlemmarna ska få uppleva och lära sig mer om svensk natur, kultur och friluftsliv. Här hittar du aktuella ideella uppdrag att söka.

Det finns många sätt du kan engagera dig på inom STF. Du kan guida eller leda grupper lokalt. Välkomna gäster på fjället eller snickra och måla på föreningens fastigheter. Eller kanske föredrar du styrelsearbete? Då är du varmt välkommen att engagera dig i en lokalavdelningsstyrelse. Du kan också bli ett av föreningens 50 medlemsombud där du bland annat är med och representerar medlemmarna på STFs riksstämma.

Nedan ser du vilka lediga uppdrag som finns lediga att söka just nu. För att anmäla ditt intresse till något av uppdragen klickar du på länken. Vill du läsa mer om vad respektive uppdrag innebär hittar du mer information här.

Intresseanmälan lokalavdelningsstyrelse

Bli aktivitetsledare lokalt

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.