STF pensionat Grimsnäs

Bo på pensionat

STFs pensionat erbjuder ett personligt boende för dig som vill ha det lite mer bekvämt. Här ingår oftast städning, frukost och sänglinne. Många väljer att bo på våra pensionat på grund av närheten till naturen, medan andra kommer hit för att njuta av den fantastiska maten.

Visa alla pensionat på karta

På våra pensionat kan du koppla av och bli ompysslad ordentligt. Här erbjuds alltid matlagning med det lilla extra, för vid grytorna i köket hittar du riktiga eldsjälar som brinner för sitt mathantverk. I möjligaste mån används lokala och ekologiska varor och produkter. STFs pensionat finns oftast i natursköna lägen på landsbygden eller i närhet av mindre orter.

STF har pensionat i flera delar av Sverige. De är noga utvalda för sitt engagemang och goda värdskap, samtidigt som de alla har sin unika prägel.  Därför kan du vara säker på att du alltid får ett engagerat, personligt och kunnigt omhändertagande samt de bästa tipsen på lokala upptäckter. Våra pensionat är bra alternativ för dig som vill bli lite extra ompysslad och äta gott.

Flexibla bokningsvillkor

Oavsett om det är dina egna semesterplaner eller omvärlden som förändras har du alltid flexibla bokningsvillkor när du bokar på vår hemsida.

Läs mer om våra bokningsvillkor (öppnas i ny flik)

bo på pensionat stf

Boka ett pensionat idag

Boka boende

STF Tjärö

Blekinge
Boka boende

STF Kastellet Bed and Breakfast

Stockholms skärgård

Upplevelser i Sverige

Presentkort

Har du någon du vill fira? Med STFs presentkort öppnar sig en hel värld full av äventyr och upplevelser i hela Sverige.

Läs mer

Sök boende baserat på boendetyp

Vandrarhem, fjällstation, pensionat, hotell eller fjällstuga. Du väljer!

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.