Medlems­inloggning

Välkommen till STFs medlemssidor! Här kan du som är medlem i STF logga in för att ta del av dina medlemsförmåner och göra enklare medlemsärenden.

När du har loggat in ser du alla aktuella medlemsförmåner, och hur du gör för att ta del av dem. Här finns bland annat länken för att boka tågbiljetter hos våra samarbetspartners SJ, Snälltåget, Vy-tåg och Norrtåg till rabatterat pris. Här hittar du också tidningen Turist som e-tidning, vilket betyder att du kan läsa tidningen från pärm till pärm – fast på din skärm. Du kan även göra enklare medlemsärenden som att välja vilken lokalavdelning du vill tillhöra, göra adressändring om du flyttar och registrera eller uppdatera din e-postadress dit du vill få e-postutskick från oss.

Önskar du hantera dina onlinebokningar av boende eller aktiviteter gör du det som vanligt under Min bokning.

Här hittar du ditt medlemsnummer

Ditt medlemsnummer hittar du på ditt fysiska medlemskort eller på det senaste inbetalningskortet för medlemsavgiften. Har du inte medlemsnumret tillgängligt men vi har din e-postadress sen tidigare kan du använda ”Glömt ditt medlemsnummer” nedan. Har du inte registrerat din e-postadress hos oss, vänligen kontakta Medlemsservice.

Logga in som medlem

Om inloggningen inte fungerar beror det troligtvis på att:

  • Du har skrivit in medlemsnummer och/eller postnummer med mellanslag. Testa igen utan mellanslag.
  • Medlemsnumret eller postnumret är inte korrekt. Har du kanske flyttat? Då har vi kanske inte hunnit uppdatera vårt medlemsregister.
  • Din medlemsperiod har kanske gått ut och du har inte förnyat, eller så har du precis blivit medlem och vi har inte hunnit registrera din betalning.

Om du är osäker, hör av dig till Medlemsservice.

Vet du inte ditt medlemsnummer?

Ditt medlemsnummer hittar du på ditt fysiska medlemskort eller på det senaste inbetalningskortet för medlemsavgiften. Har du inte medlemsnumret tillgängligt, vänligen fyll din e-postadress som du registrerade när du blev medlem så mailar vi dig ditt medlemsnummer.

Har du inte registrerat din e-postadress hos oss, vänligen kontakta Medlemsservice.

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.