STF Nygårdens B&B

Bed & Breakfast beläget på den vackra Hälsingekusten

Flexibla bokningsvillkor Läs mer

Om boendet

När du bor på en Hälsingegård bor du på ett av Unescos världsarv. Nygårdens B&B ligger längst den vackra Hälsingekusten, inrymt i en Hälsingegård anno 1602. Gården är lugnt belägen på landsbygden med närhet till sagolik skärgård, hav, sjöar och trolska skogar. Ett stenkast från den stora pulsådern E4.
Läs mer
Nygårdens B&B ligger längst Hälsingekusten, som är en del av Jungfrukusten. Hälsingekusten sträcker sig från Gästrikland i söder till Medelpad i norr, och är på många sätt en dold pärla. Här finns sagolik skärgård, trolska skogar, rika kulturminnen och fantastisk natur.
 
Nygårdens B&B ligger mitt emellan de charmiga städerna Hudiksvall och Sundsvall. Beläget en bit in i landet, mitt i skön landsbygd och med hav och sjöar på nära avstånd. Här möter du lugnet och tystnaden, med skogen runt knuten och massor av stora och små utflyktsmål i traktens närhet.
 
Vi driver vårt B&B i en Hälsingegård från 1601, en gård som varit i vår släkt i tretton generationer. När du bor på en Hälsingegård bor du också på ett av Unescos världsarv. En gård som andas både tradition, nutid och framtid på en och samma gång. Här bor och verkar vi själva. Hund, katt, får och höns finns på gården. Du kan bo i ursprungsgården eller i ladan där hästar förr gick in och lastade av årets höskörd. Allt varsamt renoverat för ett bekvämt boende i unik miljö med moderna faciliteter.
 
Vi vill gärna att du ska känna känslan av att vara på en plats som betyder mycket för oss. Här äter du frukost med ägg och honung från gården, kanske sittandes vid ett bord tillverkat på gården år 1742. Frukosten serveras i den nybyggda restaurangen med fönster från golv till tak och utsikt över den vackra dalgången.
 
Välkommen att besöka oss, vår gård och våra vackra omgivningar. Vi ser fram emot att få dela allt detta med dig. Och när du som gäst är nöjd, då känner vi oss också nöjda som värdar.
 
Helena och Andreas

Vår service

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Kaféservering

  Enklare mat-och caféservering.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 540 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Nordanå Nygården 42
  829 42 Harmånger

  Hitta till boendet
  Med buss
  Ta tåg till Hudiksvall och därifrån buss till Harmånger. Från Harmånger är det ca 1,6km att gå till boendet.

  Med bil
  Vi ligger 1 km från E4:an. Sväng av i Harmånger och kör 1 km västerut så kommer ni till gården efter ca 10 minuter.

  Vi har laddstolpe för elbil.

  GPS-koordinater:

  N61.938398198315°, E17.206892456006°

  Kontakt:

  +46 705732937 nygardenbb@gmail.com

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 16:00
  Utcheckning (senast): 12:00

  Öppettider

  2023:
  1 april – 31 augusti

  Öppettider reception

  7-21

  Antal rum

  6

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Nygårdens B&B

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.