Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Kullagårdens Wärdshus

Historisk oas med dramatisk natur utanför dörren

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Magiskt vackert mitt i Kullabergs storslagna naturreservat i Mölle i Skåne ligger anrika Kullagårdens Wärdshus. Här väntar unik natur med hisnande branter, hav och vida vyer. Det lilla värdshuset har genom århundraden välkomnat besökare till denna magiska plats.
Läs mer
Kullagårdens Wärdshus är en liten oas med anor från 1500-talet, beläget på en plats som inte lämnar någon oberörd. När Kullens fyr, Sveriges högst belägna fyr, anlades 1561, uppstod även ett behov av värdshus, och på den vägen är det. På Kullaberg är naturen på många sätt helt unik. Dramatiska klippor som stiger rakt upp ur havet, utsikt över Öresund och Kattegatt, grottor, bokskogar och ett spännande växt- och djurliv, såväl på land som under ytan, skapar oförglömliga minnen.

Den omväxlande miljön inbjuder året runt till aktiviteter, allt från kortare promenader till längre utmanande vandringar, långa cykelturer på de många vackra landsvägarna och friska bad i de många vikarna med stenstränder och klippor. På kort avstånd ligger charmiga små byar som Mölle, en gång syndens näste, Viken och Arild. Här väntar gårdsbutiker, keramikverkstäder, konsthallar och caféer. Närmsta stad är trivsamma Helsingborg med små kullerstensgator och det vackra Sofiero slott. Det är lätt att förstå att denna trakt har lockat besökare genom tiderna.

Kullagårdens Wärdshus drivs idag av Petter och Malin Sandström, med en vision om att ge varje gäst en upplevelse i dessa unika omgivningar. De vill skapa en familjär stämning, där de mysiga hotellrummen och den gemytliga matsalen med utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana skapar den rätta känslan. Den rofyllda miljön, där du som gäst kan mysa framför brasan och njuta av ett kök med svenska rätter på lokala råvaror, är perfekt efter en dag av upplevelser. Vill du ta med din fyrfota vän finns flera rum att boka. Verksamheten drivs med ett strakt hållbarhetsfokus och med en passion för att få dela med sig av sina pärlor på vackra Kullaberg.

Den dramatiska naturen vid Kullabergs kan med fördel upplevas alla årstider och värdshuset håller öppet och välkomnar gäster året runt.

Varmt välkommen hälsar Petter & Malin

Vår service

 • Restaurang

  Restaurang finns. Öppettider kan variera utifrån säsong.

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Bastu

  Bastu finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Tillgänglighetsvänligt

  Boendet är tillgänglighetsvänligt och vill gärna tillgodose dina behov som gäst. Av olika skäl kan de dock inte uppfylla exakt alla STFs kriterier för tillgänglighetsanpassning. Om du är intresserad av att komma hit rekommenderar vi dig att ta kontakt innan bokning och fråga vilka möjligheter boendet kan erbjuda. I många fall kan de hjälpa till, trots att de inte har den fulla tillgänglighetsanpassningen.

 • Kaféservering

  Enklare mat-och caféservering.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Cykeluthyrning

  Cykel finns att hyra.

 • Kanotuthyrning

  Kanot finns att hyra.

 • Guider

  Guider finns att hyra.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till markerad vinterled

  Närmare än 1 km till markerad vinterled.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

 • Konferens

  Boendet har möjlighet att arrangera möten / konferens.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Italienska vägen 211
  263 77 Mölle

  Hitta till boendet
  Kullagårdens Wärdshus ligger på Italienska vägen, nästan längst ut på västra Kullaberg, bara 1000 m från Kullens fyr. Det går fint att resa kollektivt hit genom att exempelvis först ta tåget till Helsingborg. Från Centralstationen/ Knutpunkten i Helsingborg finns regionbuss 222 mot Höganäs och Mölle. Det är sedan cirka två km från busstationen i Mölle till Kullagårdens Wärdshus. Har du tung packning så ring värdshuset så brukar de kunna komma och hämta på Mölle busstation.

  För dig som kommer med bil finns en stor parkeringsplats ca 200 m från hotellets huvudentré. Parkeringen är kostnadsfri. Det går bra att köra fram på innergården till huvudentrén och lasta ur bagage för att sedan parkera på parkeringsplatsen.

  Närmaste laddstolpar finns att tillgå vid infarten till infarten vid Mölle kapell.

  GPS-koordinater:

  N56.298960375503°, E12.469210324476°

  Kontakt:

  +46 42347420 info@kullagardenswardshus.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider reception

  9:00-20:00

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Kullagårdens Wärdshus

  Vandringstips

  Par-som-vandrar-pa-skaneleden

  Skåneleden

  Vandringsleder i Sverige

  Hållbara vandringstips

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.