25 tonårstjejer står på rad i vattenbrynet vid havet

Delta i en ungdomsgrupp

STF Tillsammans har flyttat ut och verkar numera lokalt i lokalavdelningarna under olika namn. Du kontaktar din lokala grupp direkt om du vill delta i verksamheten. Varmt välkommen!

STF Uppsala – Nyinaturen

STF Uppsala – Nyinaturen är en friluftsgrupp på nybörjarnivå för tjejer 16-20 år, med fokus på att må bra, ha roligt och uppleva spännande äventyr i naturen. Tillsammans med utbildade kvinnliga ledare och andra tjejer i din egen ålder får du chans att komma ut och upptäcka ditt närområde, ha roligt, lära dig nya saker och stärka dig själv. Alla aktiviteter är gratis, ingen utrustning eller förkunskap krävs.

Aktivitetsträffarna äger rum ungefär en gång i månaden. Vad vi gör på träffarna bestäms utifrån gruppens önskemål, tex paddla kanot, laga mat ute, yoga och mindfulness i skogen, umgås runt en sprakande lägereld och prata om livets många frågor, göra en vandring ihop, eller varför inte lära sig tälja eller navigera efter olika sorters kartor?

STF Uppsala – Nyinaturen är en del av Svenska Turistföreningen och lokalavdelningen STF Uppsala. Vi tror på möten och upptäckarglädje som ett sätt att föra människor närmare varandra. Hos oss möts nyfikna tjejer som vill upptäcka och utforska tillsammans!

Har du frågor eller vill lära känna oss bakom initiativet lite mer? Följ oss på Instagram eller mejla oss.

STF Tillsammans Stockholm – tjejer

I Stockholm finns en grupp för dig som definierar dig som tjej och är 16-25 år. Längtar du efter att få upptäcka Sverige genom kultur- och naturupplevelser tillsammans med andra? Titta hit!

Under året träffas vi cirka en gång per månad och tidigare har vi bland annat provat på paddling, klättring, vandring och cykling. Gruppen har plats för ca 20 deltagare och leds av utbildade ledare och just nu finns lediga platser i gruppen så tveka inte att gå in och anmäla ditt intresse. Ansökan är inte bindande. Du är alltid välkommen att höra av dig! Vi tar in nya deltagare året om, tills gruppen är full.

För mer information och anmälan mejla oss eller kontakta oss via Facebook.

6 tonårstjejer cyklar tillsammans på en landsväg

STF Göteborg Upptäcka tillsammans

Göteborgs Upptäcka tillsammans tjejgrupp drar ut på aktiviteter som utmanar och utvecklar våra sinnen. Med naturen som bas upptäcker vi tillsammans våra omgivningar och lär oss mer om både naturen och oss själva. Några planerade aktiviteter är nattvandring i skogen där vi sedan samlas runt elden, klättring, kanotpaddling och vandring. Vi kommer även besöka några platser i Göteborg där man arbetar för en hållbar framtid. Målet är en träff i månaden.

Identifierar du dig som tjej eller ickebinär, är mellan 18-25 år och vill ut i naturen för att upptäcka tillsammans? Anmäl dig till gruppen! Inga förkunskaper krävs. För att vara med behöver du vara medlem i STF. För mer information och anmälan mejla oss

Vill du komma i kontakt med oss finns mer information och anmälan till träffarna här.

Personer sitter i skog vid solnedgång

Lokala ungdomsgrupper i STF

  • Cirka 5-10 aktivitetsträffar under året.
  • Grupperna riktar sig till olika åldrar från 16 till 25 år.
  • Helgläger.
  • Ledare är alltid med på träffarna.
  • Gruppen består av max 25 personer.
  • Ingen utrustning eller förkunskap behövs.

Medlemsavgift 195 kr/år. Därefter är alla träffar och läger gratis.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.