STF Regna Vandrarhem

Rött trähus omgivet av lummig trädgård i söt östgötsk by

Flexibla bokningsvillkor Läs mer

Om boendet

Regnagården erbjuder hemtrevligt boende i Regna kyrkby, en gammaldags by i lantliga omgivningar. I Regna du uppleva natur och djurliv, vandra i skog och mark, bada i insjöar och cykla längs slingriga småvägar.
Läs mer
Vandrarhemmet Regnagården ligger i ett stort, rött trähus omgivet av en lummig trädgård. Här kan du umgås och ha trevligt tillsammans med familj och vänner.
 
Byggnaden uppfördes som fattighus i mitten av 1800-talet och ligger mittemot Regna kyrka – kyrkbyn som har anor från medeltiden.
 
Regnagårdens tio mysiga rum har alla olika storlek och inredning. De flesta rummen är dubbelrum, men vi har också ett trebäddsrum, ett fyrbäddsrum och ett rum med sex bäddar. Duschar och toalettrum delas med andra gäster. Du har tillgång till ett gästkök för självhushåll och två ombonade matsalar. Fina dagar dukar du upp i trädgården, där grillar och trädgårdsmöbler väntar. Se fliken Film för en filmad rundvandring i Regnagården.
 
En del grupper som kommer till oss väljer att hyra hela vandrarhemmet, ett koncept som vi kallar ”Hyr hela huset”. Det är ett trevligt sätt att samla hela gänget. Regnagården passar utmärkt för kurser, släktträffar och vänträffar, liksom för arbetsmöten och teambuilding. Kontakta oss så berättar vi mer!

 
Gästkök
Regnagården har ett gästkök och två gästmatsalar som kan användas av gäster med självhushåll. Gästerna ansvarar själva för städning och disk direkt efter att köket används. Du har också tillgång till trädgården där det finns möbler och grillar.
 
Butik
Närmaste livsmedelsbutik är lanthandeln i Igelfors, fem kilometer söder om Regna. Den har begränsade öppettider. Större butiker finns i Högsjö, Vingåker och Finspång.
 
Sänglinne
Gäster kan ta med eget sänglinne för madrass, täcke och kudde eller hyra det av oss. Det är inte tillåtet att använda sovsäck.
 
Husdjur
Vi har speciella rum för hundar och andra husdjur, fråga oss i förväg. En extra avgift kan tillkomma.
 
Parkering
Det finns fri och obevakad parkering framför huset.

Vår service

 • Självhushållskök

  Fullt utrustat kök där du kan tillaga din mat själv. Köket är gemensamt för alla gäster.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Cykelförvaring

  Möjlighet till cykelförvaring finns.

 • Kanotuthyrning

  Kanot finns att hyra.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

 • Boka ett eget hus

  Möjlighet finns att boka hela boendet för ditt sällskap.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka. Från 215 kr

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Regna Kyrkby, Regnagården 47
  643 99 Högsjö

  Hitta till boendet
  Det är nära till Regna från många platser i södra Sverige. Regna ligger mitt emellan Örebro och Norrköping och mellan Finspång och Vingåker. Regna tillhör Finspångs kommun och det är knappt 25 km till tätorten. Det är ungefär lika långt till Vingåker.
   
  Med bil
  Regna ligger cirka 200 km från Stockholm och det tar cirka två timmar med bil om du åker E4:an ner till Norrköping och sedan svänger av mot Finspång. Du kan också åka via Gnesta och Katrineholm, vilket är en något kortare sträcka och mycket vackrare, men den tar längre tid.
   
  Om du kommer från Västerås eller Eskilstuna är det bästa att åka via Julita och Vingåker. Från Örebro åker du via Pålsboda och Bo (sista biten mycket slingrig!) eller via Kilsmo och Brevens bruk. Söderifrån kör du enklast via Skärblacka och Finspång.
   
  Med tåg och buss
  Närmaste tågstation ligger i Vingåker. Det finns direkttåg från Stockholm och Hallsberg. Resan tar cirka 1,5 timme från Stockholm.
   
  Buss 417 från Finspång stannar precis vid Regnagården. Hållplatsen heter Regna kyrka.

  GPS-koordinater:

  N58.892515°, E15.69514°

  Kontakt:

  +46 705543773 info@regnagarden.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 17:00
  Utcheckning (senast): 10:00

  Öppettider

  2023:
  29 april – 30 september

  Öppettider reception

  Sommartid 8.00-11.00, 16.00-20.00

  Antal rum

  10

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Regna Vandrarhem

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.