Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Leopold Boutique Hotel

Hög mysfaktor med kakelugnar och burspråk mitt i Östersund

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Leopold Boutique Hotel är det lilla, personliga hotellet mitt i hjärtat av Östersund. Sekelskiftesfastigheten från 1914 bjuder på svårslagen atmosfär med tidstypiska detaljer och mysiga rum.

Läs mer

Leopold Boutique Hotel är det lilla personliga hotellet mitt i hjärtat av Östersund. Inrymt på andra våningen i en fastighet från 1914, uppförd i klassisk jugendstil och med svårslagen atmosfär. Här har det genom alla tider bedrivits hotellverksamhet. Idag återskapar vi känslan från sekelskiftet genom att fortlöpande inreda i tidstypisk anda. Antika möbler ger en hög mysfaktor och i vår matsal har vi valt att servera frukosten på vackert gammalt porslin och med silverbestick. Detta bidrar både till en fin känsla och en mer hållbar verksamhet.
 
Den charmiga hissen tar dig upp till andra våningen, där hotellrum, salong och matsal ryms. Här är det högt i tak, stora fönster, kakelugnar och burspråk. Intimt, avslappnad och med en personlig atmosfär. En perfekt utgångspunkt för att må gott, upptäcka den charmiga staden och dess fina omgivningar.
 
Vi erbjuder sju rymliga och personligt inredda rum, samtliga med riktigt bekväma sängar och eget badrum. Rummen har stora fönster som vetter ut mot gågatan eller takåsarna mot Frösön. I matsalen serveras varje morgon en välsmakande frukostbuffé och i salongen kan du koppla av och känna dig som hemma. Både i matsalen och salongen finns vackra tidstypiska kakelugnar, som förstärker känslan av historiens vingslag.

Vår service

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till tågstation/busshållplats

  Närmare än 1 km till tågstation/busshållplats.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Prästgatan 26
  831 31 Östersund

  Hitta till boendet
  Östersund nås enkelt med tåg från hela Sverige. Flygplatsen Östersund/Åre ligger 10 km från centrum med direktflyg till Stockholm/Arlanda och Umeå.
   
  Leopold Boutique Hotel ligger mitt i Östersund ca 100 m från busshållplats och drygt 1 km till järnvägsstationen. Hållplats för flygbuss finns 150 m från hotellet.
   
  Med bil kommer du väg E45 norr eller söder ifrån eller E14 väster eller öster ifrån. Båda vägarna passerar Östersund och hotellet ligger centralt på Prästgatan 26 med goda parkeringsmöjligheter i parkeringshus i området. Parkeringsavgift i parkeringsgarage är 100 kr/dygn. Gratis parkering på gatan mellan 18.00-09.00.
   
  Behöver man ladda sin elbil finns laddenheter i parkeringsgarage, snabbladdare finns nere vid parkeringsplatsen nära Badhusparken.

  GPS-koordinater:

  N63.1766832°, E14.6360681°

  Kontakt:

  +46 6322333 boka@leopoldbb.com

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Öppettider reception

  7.00-17.00. Kan vara obemannat vissa tider under dagtid och då nås receptionen via telefon 063-22 333 (fram till kl. 24.00).

  Antal bäddar

  11-25

  Följ STF Leopold Boutique Hotel

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla.

  Bli medlem idag

  Upptäck fler boenden

  Boka boende

  STF Persåsen

  Jämtland

  Sök boende via karta

  På vår karta kan du se var alla våra boenden finns i Sverige.

  Upplev mer

  Upplevelser i Sverige

  Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället.

  Turista hållbart

  Tänk dig ett Sverige där det är enkelt och inspirerande att upptäcka hållbart. Det är vårt mål.

  Bo till medlemspris

  Som tack för att du är medlem bor du alltid till rabatterat pris när du bokar i STFs bokningskanaler.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.