Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Raggsocka Logi Ockelbo

Vackert boende nära Wij Trädgårdar i Gästrikland

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Wij Trädgårdar är ett resmål för alla sinnen! Endast ett par timmar från Stockholm och Mälardalen hittar du en denna oas, med inspirerande visningsträdgårdar, försäljning av växter, konsthantverk, spännande kulturevenemang och kurser. Du njuter av god mat och bor i nybyggt och bekvämt boende precis vid trädgårdarnas början. Välkommen till Ockelbo!

Läs mer

Välkommen till Wij Trädgårdar, en sprudlande oas mitt i de djupa Gästrikeskogarna, strax norr om Gävle. Det anrika säteriet Wij har under flera hundra år bjudit på kulturliv och Wij Trädgårdar blivit ett attraktivt resmål för besökare från hela världen. Den ekologiska trädgårdsparken sjuder av liv, upptäckarlust och nyfikenhet. Inslagen av konstnärliga uttryck i form av konsthantverk, smide och liknande ger upplevelsen en ytterligare dimension.

I anslutning till trädgårdsparken erbjuds boende i det nybyggda och bekväma boendet Raggsocka Logi.

Wij Trädgårdar är en upplevelse i sig och runt omkring väntar rika natur & kulturupplevelser året runt. Wij Trädgårdar är också en perfekt oas för en kreativ konferens eller mindre grupp som vill uppleva lugnet och de fina omgivningarna, njuta av god mat och vacker herrgårdsmiljö. I det anrika säteriet finns idag moderna konferensrum. Här arrangeras också kurser, temadagar och evenemang där du som besökare kan delta. Under hösten går den årliga skördefesten.

Vi önskar dig varmt välkommen till en fin vistelse här hos oss.

Marika Hansson med personal

Vår service

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Wifi

  Wifi i allmänna lokaler och/eller på rummet.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Kanotuthyrning

  Kanot finns att hyra.

 • Guider

  Guider finns att hyra.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till längdspår

  Närmare än 1 km till längdspår.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

Gruppförfrågan

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, läger eller skolresa? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Visa

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Kontakt och öppettider

  Adress:

  Vigatan 2
  816 31 Ockelbo

  Hitta till boendet
  Med bil
  Skapa en egen vägbeskrivning på Eniro. Adressen till Wij Trädgårdar är Herrgårdsvägen 12, Ockelbo. För dig som reser med elbil finns en Typ 2 laddningsstation om 32 A på Wij Trädgårdars besöksparkering.
   
  Från E4:an från norr eller söder
  Välj väg 303 vid Hagsta västerut mot Ockelbo. Följ väg 272 söderut, fortsätt förbi stationen på vänster hand. Följ skyltning efter centrum till höger. Nu är du på Åsgatan. Sväng vänster vid kyrkan ner på Åmotsvägen mot Wij Trädgårdar. Efter ca 600 m sväng vänster till Wijberget och sedan höger in på parkeringen framför Entré/Växthus.

  Från Sandviken
  Kör väg 272 (Tidernas Väg) norrut mot Ockelbo. Passera OKQ8-mack och fotbollsplaner på vänster hand. Följ skyltning "Wij Trädgårdar" till vänster. Nu är du på Åsgatan. Sväng vänster vid kyrkan ner på Åmotsvägen mot Wij Trädgårdar. Efter ca 600 m sväng vänster till Wijberget och sedan höger in på parkeringen framför Entré/Växthus.

  Kom med tåg eller buss
  Tåg tar 25 min från Gävle och ca 2 tim från Stockholm. På vardagarna går det ett tåg i timmen till och från Ockelbo. Buss tar ca 25 min från Sandviken.

  GPS-koordinater:

  N60.88760840132°, E16.701561940601°

  Kontakt:

  +46 297 763 320 info@raggsockalogi.se

  In- och utcheckningstider:

  Incheckning (tidigast): 15:00
  Utcheckning (senast): 11:00

  Antal bäddar

  26-50

  Följ STF Raggsocka Logi Ockelbo

  Vårt hållbarhetsarbete

  • Hållbarhetslöftet

   Hållbarhetslöftet

   Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

  Vandringstips

  vandring längs gästrikelden

  Gästrikeleden

  I en 27 mil lång cirkel runt Gästrikland slingrar sig Gästrikeleden. Från Gysinge i söder går den upp till Hofors i väst, därefter vidare till Ockelbo i norr.

  Vandringsleder i Sverige

  Det finns fantastiska vandringsleder i Sverige från norr till söder. Här presenteras leder som passar alla oavsett tidigare erfarenhet.

  Hållbara vandringstips

  Det är många som insett att vandring är ett utmärkt sätt att upptäcka Sverige. Allt fler ger sig ut på skogsstigar och fjällvidder, i nationalparker och strandängar landet runt. Vi har tagit fram sex tips om hur du vandrar mer hållbart.

  Hjälp oss göra skillnad

  Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla.

  Bli medlem idag

  Upptäck fler boenden

  Boka boende

  Sök boende via karta

  På vår karta kan du se var alla våra boenden finns i Sverige.

  Upplev mer

  Upplevelser i Sverige

  Det finns mycket att upptäcka vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället.

  Turista hållbart

  Tänk dig ett Sverige där det är enkelt och inspirerande att upptäcka hållbart. Det är vårt mål.

  Bo till medlemspris

  Som tack för att du är medlem i STF bor du alltid till rabatterat pris när du bokar i STFs bokningskanaler.

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.