STF Aurora Mountain Lodge

Grupper

Från födelsedagar till bröllop – låt oss skapa det perfekta minnet. Vår personal hjälper er att planera för en oförglömlig stund. Fria till din älskade under en stjärnfylld himmel och spendera natten i vår Aurora Hideaway. Fira er födelsedag tillsammans med vänner och familj i vår kåta. Njut av en privat stund i vår sauna och jacuzzi.

Ta en paus från kontoret och utveckla en ny syn i en ny miljö. Vår personal är lysande med att utforma de perfekta möjligheterna för våra gäster, oavsett vad de behöver. Vi erbjuder teambuildingevenemang med GPS Geocache-äventyr, kockdueller, paintball och mer. Ta ditt team med på ett äventyr som de sent glömmer.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.