STF Stockholm Rygerfjord

Hitta till STF Stockholm Rygerfjord

Det är lätt att nå oss med T-bana, taxi eller egen bil.

Från Centralstationen/Cityterminalen
Ta tunnelbanan till station Mariatorget. Välj utgång Torkel Knutssongatan, gå till höger och följ sedan gatan ner till STF Rygerfjord. Eller ta tunnelbanan till station Gamla Stan, Välj utgång Riddarholmen, gå vänster längs med bron och sedan höger längs Södermälarstrand.

Från Arlanda
Ta flygbussen eller Arlanda Express till Centralstationen/Cityterminalen.

Från Skavsta
Ta tag Flygbussen till Cityterminalen.

Med bil söderifrån
Kör av Essingeleden E4/E20 vid avfart Södermalm.
Kör rakt fram tills en bro passeras (Liljeholmsbron). Fortsätt rakt fram. Direkt innan nästa bro (Västerbron), svänger du ner på Söder Mälarstrand. Sväng höger vid trafikljuset och kör till STF Rygerfjord

Med bil norrifrån
Kör mot E4 S. Avfart Centrum. På Centralbron (Gamla Stan på vänster sida) håller du höger mot Södermälarstrand/Nacka. Sväng vänster nere på Söder Mälarstrand och kör cirka 500 meter till STF Rygerfjord.
  • GPS-koordinater: N59.321290810141°, E18.059141635895°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.