Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Skäralid Vandrarhem

Vandrarhem

På vandrarhemmet bor du bekvämt i Skäralids gamla stationshus från 1892 eller i Gula Villan. Här finns den storslagna naturen med härliga vandringsleder inpå knuten. Vandrarhemmet är öppet under större delen av året. Alla rum är ljusa, rymliga och smakfullt inredda. Handfat i några av rummen. Gemensamma toaletter och duschar ligger i nära anslutning till alla rum. Som gäst har du tillgång till trevligt sällskapsrum med TV, välutrustat gästkök samt grillplats. Vandrarhemmet är helt rök-och husdjursfritt.

I alla våra rum är alltid sänglinnen, handdukar och avresestädning inkluderat i priset. Du väljer själv om du vill göra iordning din egen frukost i gästköket eller beställa frukost. Under högsäsong och helger dukar vi fram en riklig frukostbuffé i Gula Villan. Är det bara ett fåtal gäster som beställt frukost så fixar vi en frukostpåse som ställs i gästkökets kyl.

Stuga

Stugan ligger endast 300 meter från huvudentrén till Söderåsens Nationalpark. Här kan du koppla av och bara njuta av tillvaron i en lugn miljö. Trevlig och ombonad del av parstuga som består av ett rum med sovloft, cirka 25 m2. Stugan är inredd med fyra sköna resårsängar (två sängar placerade på nedre plan och två sängar på sovloftet) badrum med dusch/toalett samt TV. Det finns en liten “kökshörna” med ett matbord för fyra personer. Stugans pentry är utrustad med kylskåp, kokplattor, micro, vattenkokare och kaffekokare. Egen uteplats med grillmöjlighet. Stugan är rök- och husdjursfri. Hos oss kan du hyra linne/handduk och få hjälp med slutstädningen av stugan vid avresan.

Bra att veta

Under högsäsong och helger är receptionen i Gula Villan öppen kl. 9-11. Övrig tid har vi en så kallad ”obemannad reception” där vi är tillgängliga på mobilen om du har några frågor eller behöver hjälp med något.

Incheckning från kl. 16 eller enligt överenskommelse. Utcheckning senast kl. 11. På ankomstdagen skickas ett sms med tydlig instruktion hur incheckning går till med kod till ytterdörr och tillträdet till ert rum/stuga.  Anländer du tidigt eller sent? Kontakta oss i förväg så löser vi det! Det är möjligt att lämna bagage innan incheckning.

Du väljer själv om du vill göra iordning din egen frukost i gästköket eller beställa frukost. Under högsäsong och helger dukar vi fram en riklig frukostbuffé i Gula Villan. Är det bara ett fåtal gäster som beställt frukost så fixar vi en frukostpåse som ställs i gästkökets kyl.

Se tillgänglighet och boka. Från 290 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.