STF Nora/Åkerby Herrgård Hotell

Grupper

STF Åkerby Herrgårds harmoniska miljöer passar utmärkt för möten, konferenser, kurser, läger och kalas. Anläggningen består av flera olika byggnader som kan nyttjas utifrån era behov. Det som gör vår anläggning unik är att här finns allt på samma plats; trevligt boende med sjöutsikt, god mat, lokaler, möjligheter till aktiviteter personlig service och miljöer att trivas i ute och inne. Våra mötesrum rymmer mellan 40 – 350 personer och i våra grupprum kan upp till 20 personer mötas. Vår stora nya aktivitetslokal – danslokal är utmärkt för kurser, konferenser, läger och fester. Vi erbjuder förmånliga priser till föreningar och grupper

Vi samverkar med många olika aktörer runt omkring vilket ger unika möjligheter att erbjuda våra grupper intressanta och berikande upplevelser och aktiviteter.

Varmt välkommen till oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.