STF Nature Shelter Hotel

Boende

Totalt finns 34 gästrum med plats för upp till 70 gäster

De flesta av våra rum är dubbelrum med en dubbelsäng, men det finns även twinbed rum och familjerum. Alla rummen har egen toalett och dusch och är inredda i en enkel retrostil, med inspiration från naturens färger. Frukost ingår alltid i rumspriset.

Alla rum ligger på samma plan som entrén och receptionen. Direkt i anslutning hittar ni vår matsal med öppen spis. För den som vill dra sig undan lite finns även vårt bibliotek som även det har en öppen spis. Alternativt kopplar du av i vår bastu eller tar en runda i biljardrummet.

Vi välkomnar hundar i ett begränsat antal rum och mot en avgift på̊ 200 kr/hund/natt. Om du önskar ta med hunden krävs därför att du förbokar detta direkt med oss. Vänligen observera att husdjur inte får vistas inne i matsalen.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.