STF Grimsnäs Herrgård B&B

Mat & dryck

I köket huserar Sune Markmann. Sune är född i Smålands djupa skogar och har rört om i många grytor på bland annat Hotell Borgholm, Spisen och Halltorps Gästgifveri. Sune lagar all mat från grunden med kärlek och omtanke och gärna småländska delikatesser.

Vi ställer KRAV på oss själva! Vi lagar mat av ekologiska, KRAV-certifierade, biometer och demeterodlade/uppfödda råvaror. I dagsläget är den Krav-märkta delen av våra inköp uppe i hela 67 % och vi jobbar vidare på att kontinuerligt öka den andelen.

Restaurangen är öppen i högsäsong, i regel midsommar till augusti, men hör alltid med oss för aktuella öppettider. Vi kan också alltid erbjuda middag för våra övernattande gäster mot förbokning, mejla eller ring oss.

Matsalen rymmer upp till 64 gäster, och tar emot grupper året runt mot förbokning. Vi har fullständiga rättigheter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.