STF Kalix Malören Lodge

Hitta till STF Kalix Malören Lodge

Malören Lodge ligger ca 30 km rakt ut i havet från Kalix. Till Haparanda är det 29 km från ön och till Torneå är det 30 km.

Under sommaren åker du enklast till oss från Erikören, hamnen i Karlsborg. Till hamnen tar du dig med buss eller bil från Kalix eller Haparanda.

Transport ut till Malören sker därefter med vår båt, Stella, som har plats för upp till 8 passagerare.
På sommaren erbjuds båtturer mellan Malören och Erikören under perioden 1 juni–31 augusti. Bokning av båtresa Erikören-Malören gör du via mail på bokning@maloren.se eller ring på 070-325 09 31 Vi säljer inte bara båtresor längre på vår hemsida utan skärgårdsupplevelser där båtresa ingår.

Bokning av aktiviteter ute på Malören gör du på https://www.maloren.se

På maloren.se hittar du information om lokaltrafik till hamnen, Erikören.
Tänk på att båtens tidtabell kan ändras beroende på väderläge och andra omständigheter. Vi bekräftar alltid tider för båtresor via mail.

Båttider:

1/6-4/7 samt 2/8-30/9
Erikören-Malören fredagar: 18:30 söndagar: 10:00
Malören-Erikören måndagar: 20:00 söndagar: 15:00

5/7-1/8
Erikören-Malören fredagar och söndagar: 10:00
Malören-Erikören måndagar och söndagar: 15:00

Båttransfer bokas på bokning@maloren.se

Under vintern erbjuder vi transfer från Frevisören i Kalix. Skoterturer kan bokas varje dag under vår vinteröppna period, 2–4 april. Transfer skoterfärd ut till Malören bokas på bokning@maloren.se
Avresa kl. 13:00 på fredag Hemresa kl. 11:00 på söndag

Du som kommer med egen båt kan angöra i Malörens södra hamn (max 1,2 meters köldjup). Vid norra hamnen finns möjlighet att lägga till vid vågbrytaren, men observera att denna hamn i övrigt är oskyddad.
  • GPS-koordinater: N65.524989°, E23.558013°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.