STF Hotell Forsen

Mer om STF Hotell Forsen

Vindelälven är en av de fyra stora älvarna i Sverige som inte är utbyggd med vattenkraftverk. Vindelforsarna har två olika former av skydd, både som ett naturreservat och genom Natura 2000. Mitt i detta skyddade område och alldeles vid kanten av den forsande älven ligger Hotell Forsen. Här finns 20 bekväma dubbelrum, stugor, restaurang och möteslokaler.
 
Med den brusande forsen som bakgrundsljud är det enkelt att finna sig till ro hos oss. Alla våra hotellrum är utrustade med ett generöst badrum och sköna, bäddade sängar. Våra stugor ligger en bit från hotellet och erbjuder självhushåll.
I vår restaurang serverar vi vällagad och genomtänkt mat och som hotellgäst har du även ett gästkök att tillgå om du vill ordna lite själv. Utanför väntar vedeldad bastu och badtunna. Vindelforsarnas naturreservat har fina vandringsmöjligheter bland annat den fantastiska Isälvsleden, och aktiviteter som fiske, skidåkning och kulturhistoria väntar på nära avstånd.
 
Hotellet är bemannat vardagar mellan klockan 07-21, anländer du senare är det naturligtvis inget problem. Kontakta oss i förväg så berättar vi hur du tar dig in på hotellet.
 
Vi är stolta över att dagligen få jobba i denna unika miljö med de möjligheter och utmaningar som detta ger, och ser fram emot att få fina upplevelser tillsammans med dig!
 
Varmt välkommen!
Helena Lundgren med personal

Boka

Boka genom att kontakta STF Hotell Forsen direkt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.