STF Helsingborg/Miatorp Vandrarhem

Mer om STF Helsingborg/Miatorp Vandrarhem

Samtliga rum har egen dusch/ toalett och TV, och du möts alltid av en bäddad säng. Strosa i livliga Helsingborg eller besök vackra utflyktsmål som Sofiero Slott.

Mellan knutpunkten Helsingborg och den genuina fiskebyn Råå ligger STF Miatorp. Vi finns i ett hyreshus från 1930-talet och har hotellstandard med dusch, toalett och TV på alla våra rum. Vi erbjuder enkelrum, dubbelrum och större familjerum. Vill du lyxa lite extra bokar du vår svit. Alla rum är bäddade.

Miatorp är ett djurfritt vandrarhem.

Du som föredrar att laga din egen mat har tillgång till ett fullt utrustat gästkök. Det är gratis att parkera på vår gård, där vi också har en trevlig uteplats att sitta i.

På STF Miatorp har du nära till allt. Avståndet till centrum är endast några minuter med bil och det finns täta bussförbindelser. Förutom Helsingborgs stora utbud är det lika nära till sevärdheter och begivenheter som Sofiero Slott, Fredriksdals friluftsmuseum, Kullabergs naturreservat och Ven. Eller varför inte ta en tur över till Danmark? Båtarna på sundet går tätt och fyrtio minuter bort finns bron som tar dig över till Köpenhamn och kontinenten. Besök det mysiga fiskeläget i Råå.

Incheckning
OBS! Endast kl 17.00 -20.00

Utcheckning
Kl 10.00

Se och göra
I Helsingborg finns det massor av roligt att uppleva. Besök det mysiga fiskeläget i Råå, drick Ramlösas mineralrika vatten, åk på en fisketur i sundet, lapa sol på Tropical Beach eller kanske en fartfylld kurs i kitesurfing lockar? Flera sevärdheter som du kan besöka är Friluftsmuséet Fredriksdal, det pampiga Sofiero slott, Fågel och djurparken, och mitt i sundet ligger den berömda ön Ven som passar utmärkt för en cykeltur. Regnar det så kan du ta med barnen och åka till Tropikariet där det bor en massa exotiska djur som apor, ödlor, ormar, sköldpaddor, krokodiler, spindlar och hajar.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.