STF Gesundaberget

Mer om STF Gesundaberget

STF Gesundaberget ligger precis vid Gesundabergets fot, i närheten av den vackra sjön Siljan. Utanför vår dörr väntar alpin skidåkning, vandring och downhill-cykling (mountainbike) i världsklass.

Skilodgen består av 46 rum: 2-bäddsrum och 4-bäddsrum med egen dusch och WC. Du sover gott i våningssäng och i några av rummen finns “familjesängar” med bredare underslaf. Du kan även bo i modern stuga med 4 eller 8 bäddar. Här finns allt du behöver för en bekväm vistelse: dusch, wc, bastu, diskmaskin och braskamin.

Incheckning sker från kl. 15.00 på ankomstdagen och utcheckning senast kl. 11.00 på avresedagen.

Din mat lagar du i det stora gemensamma köket eller på den trevliga grillplatsen. Efter dina dagsutflykter är det perfekt att koppla av i bastun, umgås med andra gäster eller luta dig tillbaka i soffhörnan med TV.

Hos oss kan du åka skidor ända fram till dörren! Liftarna och toppstugan är öppna året runt, vilket betyder att du kan åka skidor och snowboard under vintern, eller satsa på vandring och utförsåkning på mountainbike under sommaren. Variationen på pister och cykelspår är stor.

Du hittar oss precis nedanför backarna, intill skid- och cykeluthyrningen, sportshopen och Kattis Kafé. Det är även nära till upplevelseparken Tomteland, vilket är perfekt för lite yngre besökare. På berget döljer sig även höghöjdsbana och frisbeegolfbana. Kort sagt finns här något för alla, oavsett årstid.

Välkomna till oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.