STF Gesundaberget Royal Park Mountain Resort

Mer om STF Gesundaberget Royal Park Mountain Resort

Upplev en unik destination i sagolik vildmarksmiljö. Gesundaberget i Dalarna är ett klassiskt turistmål och en historisk alpin anläggning. Beläget mitt emellan Leksand och Mora erbjuder berget en storslagen utsikt över Siljan i öster och hänförande vildmark i väster.

Gesundaberget ligger intill Gesunda by i Solleröns socken. Med fri sikt erbjuder berget storslagna vyer vilket belönats med tre stjärnor i Michelins ”Green Guide”. Bergets höjd är 514 meter över havet och 353 meter över Siljans vattennivå. Året om erbjuds en mängd aktiviteter på och omkring berget, såväl sommar som vintertid. Liftarna och Toppstugan är öppna på vintern för alpin åkning och på sommaren för vandring och downhill-cykling där variationen på pister och cykelspår är många.

Skilodgen består av 46 rum: 2-bäddsrum och 4-bäddsrum med egen dusch och WC. Du sover gott i våningssäng och i några av rummen finns “familjesängar” med bredare underslaf. Din mat lagar du i det stora gemensamma köket eller på den trevliga grillplatsen. Efter dina dagsutflykter är det perfekt att koppla av i bastun, umgås med andra gäster eller luta dig tillbaka i soffhörnan med TV.

Du kan även välja att bo i moderna stugor med 4 eller 8 bäddar. Här finns allt du behöver för en bekväm vistelse: dusch, wc, bastu, diskmaskin och braskamin.

Incheckning sker från kl. 15.00 på ankomstdagen och utcheckning senast kl. 11.00 på avresedagen.

Välkomna till oss!

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.