STF Edsåsdalen Fjällstation

Hitta till STF Edsåsdalen Fjällstation

MED EGEN BIL TILL EDSÅSDALEN
Du kör på europavägar ända fram till Undersåker och även på de sista 8 km till Edsåsdalen är vägen asfalterad och den snöröjs dagligen och vid behov. Några exempel på körsträckor till Edsåsdalen:
Åre 23 km, Östersunds flygplats 83 km, Sundsvall 285 km, Stockholm 630 km, Göteborg 890 km, Malmö 1 110 km, Trondheim 168 km.

TÅG TILL EDSÅSDALEN/UNDERSÅKER
Vilken dag som helst under året kan du ta direkta dag- och nattåg till och från Undersåker (8km) Med tåg tar du dig smidigt och miljövänligt till fjällen. Nattågen har dagliga avgångar till Stockholm och Göteborg.

https://www.norrtag.se/
https://www.sj.se/
https://www.snalltaget.se/

Taxitransfer från tågstationen i Undersåker till Edsåsdalen
bokas direkt via taxibolagen, se nedan

FLYG TILL EDSÅSDALEN
Det finns två internationella flygplatser, Åre Östersund Airport cirka en timme från Edsåsdalen och Trondheim Lufthavn Værnes i Norge ligger cirka två och en halv timme från Edsåsdalen. Båda flygplatserna har transfer till Undersåker under vintersäsongen. Det innebär att man bokar taxi sista biten till Edsåsdalen. Se vidare nedan.

TAXI

Björn Olssons Taxi
Tel: +46 (0)647-505 55

Taxi Åre
Tel: +46 (0)647 100 22
  • GPS-koordinater: N63.315058226677°, E13.087339997292°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.