STF Edsåsdalen Fjällstation

Grupper

Edsåsdalen ligger vid foten av Renfjället, ett stenkast från Åre. Byn ligger vid foten av Renfjället och här tar vägen slut. Ingen genomfartstrafik och fjällnaturen utanför dörren. En bra början på en träff med arbetskamrater, träningskompisar eller fester och bröllop med släkt och vänner!

I vår vackra fjällmiljö finns utmärkta möjligheter att skapa upplevelser utomhus. Den friska fjälluften är bra för hälsan och kreativiteten. Mitt i byn ligger ombonade Köjagården och vandrarhemmet Renfjällsgården. Utanför dörren finns vandringsleder, kåtor, längdskidspår, backar och Renfjällets backrestaurang som ingredienser i en upplevelserik vistelse.

Med lyhördhet, kreativitet och omtanke skapar vi tillsammans en upplevelse utifrån era behov. Året runt tar vi emot konferenser, tränings- och vandringsgrupper, konfirmandgrupper samt bröllop och födelsedagsfester.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.