STF Bråtadal/Svartrå Vandrarhem

Mer om STF Bråtadal/Svartrå Vandrarhem

Genuint-vackert-trivsamt! Bråtadal vandrarhem ligger i inre Halland i gränslandet mellan Åkulla bokskogar och Ätradalen, 10 km från Ullared. Här är livet enkelt och naturligt. Njut av tystnad och mörker om kvällen, känn doften av skog och ibland också nybakat bröd. Vår fina bad- och fiskesjö Björkasjö liksom bokskogen inpå knuten ger goda möjligheter till fina naturupplevelser.

Vandrarhemmet, en gång sommarkoloni för Varbergsbarn, är varsamt renoverat och inrett i gammal stil och mycket omtyckt för sin charm och höga trivselfaktor. Våra 2-6 bäddsrum är tidstypiska och utrustade med resårssängar medan flerbäddsrummen även har våningssäng. Duschar och toaletter finns utanför rummen i vårt jordhus. Våra gäster har tillgång till matsal, storstuga och ett gästkök som är utformat så att fler matlag kan fungera samtidigt.

Vår ambition är att erbjuda en verksamhet som värnar miljön, hälsan och omsorgen om våra djur och vi försöker så långt det är möjligt att erbjuda ekologiska, kravmärkta och närproducerade produkter. Under högsäsong dukar vi varje morgon upp vår frukostbuffé. Övrig tid serverar vi frukost om så avtalas.

I området finns ett knappt 20-tal sjöar samt 12 vandringsleder med olika längd. Den storslagna naturen ger goda möjligheter till aktivitet och upplevelser men också stillhet och ro. Njut av den avkopplande och inspirerande miljön, fiska, vandra eller bara ta det lugnt.

Receptionen
Receptionen är öppen kl 10-20 under högsäsong juli-augusti. Övrig tid krävs förbokning. Under denna tid stämmer vi av med gästerna om incheckningstid.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.