STF Arctic River Lodge

Hitta till STF Arctic River Lodge

Tåg:
Tåg till Kiruna. Hyr sedan en bil. En del busslinjer finns, sök på Länstrafiken för att hitta bästa avgång för linje Kiruna-Pajala. Transfer från Anttis krävs (kontakta Arctic River Lodge för bokning).

Egen bil:
Vi finns vid väg 394. Kommer du norrifrån från tex Kiruna kör du söderut, i Svappavaara svänger du mot Pajala, följ skyltning mot Pajala. I Anttis svänger du av mot Tärendö. Körtid ca 2h.

Kommer du söderifrån, från tex. Luleå, kör mot Haparanda, sväng av i Töre på väg E10. I Överkalix följ skyltning mot Tärendö/Pajala. Körtid ca 3h.

Flyg:
Enklast är att flyga till Kiruna Airport. Hyr sedan en bil. En del busslinjer finns, sök på Länstrafiken för att hitta bästa avgång för linje Kiruna- Pajala. Transfer från Anttis krävs (kontakta Arctic River Lodge för bokning).
  • GPS-koordinater: N67.177746°, E22.666683°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.