STF Arthotel Tornedalen

Mat & dryck

Måltider – privat kock

Vi lagar all mat från grunden i vårt eget kök. Och så lång det är möjligt använder vi oss av lokala råvaror. Släkt och vänner jagar och fiskar och plockar svamp och bär åt oss, liksom vi som arbetar på Arthotel. Vår husfru slungar egen honung och odlar mandelpotatis och grönsaker. Svarta vinbär och rönnbär växer utanför dörren – i vår egen trädgård. Nu i sommar ska vi starta egna odlingar och bli självförsörjande med grönsaker, rotfrukter, potatis och örter. Äggen som levereras till dörren läggs av glada höns i grannbyn Bäckesta.

Och kan nämnas att vi har fullständiga rättigheter, och bar i huvudbyggnaden Wennberg. Frukost ingår alltid. Därutöver har du möjlighet att välja mellan helpension eller trerätters middag som tillval.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.